Miért van az, hogy valaki valamikor jól tud énekelni, valamikor meg hamis?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 03:04
1/5 anonim válasza:
Mert ezt is tanulni kell. Ha van hogy tisztán énekel az azt jelenti, hogy tanulással tudna mindig.
2/5 anonim válasza:
Bizonytalan abban hogy eltalàlja e a hangokat.valamikor sikerül valamikor nem.
Talan nincs hallàsa.
De ez tanulhato
3/5 anonim válasza:
Pontosan az enekleshez legalabb annyi magabiztossag kell mint tudas.
4/5 anonim válasza:
Ha valakinek hamis, rossz a hangja, vagy úgymond nincs hangja, és nincs zenehallása sem, akkor a "jól tud énekelni" nem stimmel. Ha ennek ellenére befut és ő lesz a kornyikálók kornyikálója, akkor ott a rendezéssel, a PR-ral és egyébbal nagyon nagy baj van.
Pávából soha nem lesz koloratúrszoprán. Csak hallgasd meg!
5/5 anonim válasza:
Ami egyszer kijött az ott van. Lehet a kezdőhangot nem találja, onnantól az egész hamis lesz, hacsak nincs abszolút hallása, de az igen ritka. Lehet, hogy megijed a közönségtől, ezért rontja el, láttam már ilyet fellépésen - szegényen látszott is, hogy tudja, hogy ez sz...r lett, de becsületből végigcsinálta. Azóta nem láttam soha, valószínűleg rájött, hogy ez nem neki való, de legalább kipróbálta. Van aki ki se próbálja. Volt egy ismerősöm aki sokat mondogatta, hogy szeret magának énekelni, de másoknak soha. Egyszer meghallottam. Nem tudta hogy hallom, azóta se tudja (és már nem is fogja). Le voltam döbbenve, hogy milyen jó és nem akarja boldogítani vele az embereket. A koronavírus berobbanása előtt Budapesten egy utcazenésszel találkoztam, aki gitározott és énekelt. Egy hangot se talált el, full hamis volt. De mégis van bátorsága kiállni az emberek elé. Tanulni lehetne tőle, mármint nem az éneklést, hanem az önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!