Nem tudom feldolgozni a szakítást, élni sem akarok már, hogyan jussak túl ezen?
Jobb ez így. Még most is azt írod, hogy ma már megadnál neki mindent, ha te nem is lennél boldog. Ezt így nem lehet. Gondolod, hogy ő nem érezné meg, hogy nem szívből teszed? Ugyanaz lenne a vége, mint most.
Csoda, hogy ennyi ideig tolerált.
Csak akkor tudod értékelni a jó dolgokat igazán, ha ténylegesen elveszítetted.
Ha igazán férfiként tudtál volna viselkedni ám, akkor nem a piába menekülsz, mert neki jobb a hátszele, hanem a legjobb belátásod szerint éled vele az életed. Én is ilyen jobbmódú lánnyal jöttem össze és semmi gondunk nincs, mindent megbeszélünk. Valószínűleg te ezt nem voltál hajlandó megtenni és rá is ment a kapcsolatra a fejedben. Még a segítségkiáltására sem reagáltál a leányzónak amikor csak szexelni jártatok össze a végén. Ezt így nem lehet csinálni.
Mindegy, mostmár próbáld meg feldolgozni. A következő leányzónál pedig lehetőleg ne kövesd el ugyanezt a hibát.
A lány elvárta ezeket a dolgokat (étterem, nyaralás, kocsi, lakás, jólét) vagy csak bemesélted magadnak, hogy ez van?
Mert ha az igen, akkor tényleg nem tehettél igazából semmit, a társadalmi szint által kiváltott gondolkodásmód egyszerűen túl magas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!