Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan aki teljesen...

Van itt olyan aki teljesen egyedül van?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy se csalás , se baràtok , semmi. Csak a munkahelyen ill max kondiban találkozik emberekkel. Hogyan viselitek? Én most hasonló helyzetben vagyok.
nov. 5. 15:57
1 2
 11/16 hgwell ***** válasza:
0%
Nem jó egyedül de olyan sok a barom hogy kezdek gyanakodni a marhahuspogacsara...
nov. 15. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Már megszoktam, de én alapjában egy magának való, szótlan ember vagyok.

36F

nov. 16. 20:52
 13/16 hgwell ***** válasza:
0%
#12 na te kis magadnak való akkor te egy meregzsak vagy aki egyhelyben rohad a hintoban ékes tollaival...de nem kacsa vagy...akkor mi??!!..(ezt a kérdést már te is sokszor feltéttel magadnak minden bizonnyal)
nov. 17. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
13. Nem vagyok méregzsák. Nem értem mit írkáltál ide, mit értesz ezalatt.
nov. 17. 16:50
 15/16 hgwell ***** válasza:
0%
Rejteget valódi nincs és félsz az emberektől amitől ha kilepsz a saját világoszöld egy közönség felé nyughatatlan válsz és ideges vagy majd rövid időn belül elveszted z onmegtartoztatasodat ha csak egy kicsit billen a közösség meg. Ilyen hibátlan állapotú munka jellemző rád. Vagy nem??
nov. 18. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem vagyunk így egy páran.

El kell fogadni, hogy az emberek jönnek-mennek. Nyitottnak kell lenni, és reménykedni, hogy összefutunk valakivel, akivel összeillünk. Ez igaz barátságra és párkapcsolatra is.

Nekem van családom, de minimális velük az interakcióm. Miután tavaly egyedül engem nem vittek a családi nyaralásra (meg sem kérdeztek róla, hogy esetleg szeretnék-e menni), úgy gondolom, nem is szeretnének velem rendes, családi kapcsolatot. Baromira fáj, mert nem tudom, hol ronthattam el... c'est la vie.

Itt vagyok 19 évesen, minimális szociális hálóval, amiben azt a keveset is csupán az egyetemi közeg tartja egyben. Igyekszem nyitni emberek felé, segíteni, ahol tudok, de érdemi eredményét nem látok.

Ami még maradt, az a remény. Talán egyszer jobb lesz, addig meg fejlesztem magam, amennyire az energiám futja.

Néha azt érzem, hiányzik belőlem valami, ami másokban megvan, amivel szimpatikusnak tűnhetnék az embereknek. Akár velem van a baj, akár nem, annál többet egyébként sem tudok tenni, minthogy próbálkozom és reménykedem, a többi meg még úgyis a jövő zenéje.

nov. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!