Hogy tudom megtartani a születésnapom teljesen egyedül?
Figyelt kérdés
Rokonok nincsenek, kapcsolatom nincs, volt egy közeli barátságom, nemrég szakadt meg. Nem vagyok bulizós, se szórakozóhelyekre járó tipus és nem iszom alkoholt. Mit tegyek, hogy a szülinapom másabb legyen, mint a hét többi napja?febr. 20. 17:54
1/15 anonim válasza:
veszel egy tortát aztán betolod az egészet
2/15 anonim válasza:
Elmész valahová, ahová már régóta vágysz és megajándékozod magad azzal. Vagy veszel valami szépet magadnak, ami egy tartós emlék. Egyébként Isten éltessen és ne gondold, hogy senki nem fog gondolni rád aznap, mert én fogok.
3/15 anonim válasza:
Semmit. Miért kellene másnak lennie?
4/15 anonim válasza:
#2:
Nem is ismered, ne nyaljál már neki ilyen feltűnően.
5/15 anonim válasza:
Vegyél ki valami házat vagy lakást egy éjszakára valahol természetben.
6/15 anonim válasza:
Én is magamnak való vagyok és nem foglalkozom a szülinapommal. Szinte senki nem tudja, partizás nincs.
7/15 anonim válasza:
#4 Jogom van nyalni, akinek csak szeretnék.
8/15 anonim válasza:
Kreativitás mértéke. A lényeg hogy örömöt tudjál okozni magadnak valamivel.
10/15 anonim válasza:
Vidd el magad étterembe, színházba, múzeumba, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!