29 éve ezen a napon születtem. Miért születtem magányosnak? F
Boldog Születésnapot!
Nem úgy születtél, hanem... Így alakult. Nem tudom, hogy mitől, de 29 év alatt sok minden történhetett, bár én arra tippelnék, hogy már gyerekként megbélyegezte valami az életedet.
Tudsz változtatni, bár könnyű biztosan nem lesz.
Isten éltessen még sokáig!
Mindenkinek meg van az életének a maga feladata. Nyugi, nem mindig leszel magányos. Hasonlóan vok mint te, de tovább reménykedek.
Köszönöm!
Ha a szüleimet nem számoljuk, akkor szó szerint egyedül vagyok a világban. Sem barátok, sem kapcsolat.
Mindenki magányosnak születik, és magányosan hal meg végül. Az ego. A tudatod, a végső magányod. Mindegy ha megtaláltad a lelki párod, az igazit, vagy vannak barátaid, és szerető családod, vagy ha szociálisan teljesen aktív is vagy, mindegy.
Mindenki egyedül van legbelül.
De ez nem azt jelenti, hogy a születésed, a felvilágosult felnőtt korszakod, és végül a halálod között, nem feledheted el ezt a tényt. Sőt, muszáj, különben ezt érzed amit itt sok ember. Magányos ugyan lehetsz, de vidítson fel a tudat, hogy ettől függetlenül nem vagy egyedül.
Boldog Születésnapot! (utólag is):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!