Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy tudom megtartani a...

Hogy tudom megtartani a születésnapom teljesen egyedül?

Figyelt kérdés
Rokonok nincsenek, kapcsolatom nincs, volt egy közeli barátságom, nemrég szakadt meg. Nem vagyok bulizós, se szórakozóhelyekre járó tipus és nem iszom alkoholt. Mit tegyek, hogy a szülinapom másabb legyen, mint a hét többi napja?
febr. 20. 17:54
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
51%
Én a szülinapom hetén szabin vagyok, aznap nem főzök, hanem a kedvenc helyeim egyikéről veszek kaját. Elmegyek olyan helyekre, ahová nem szoktam, mert általában addig vannak nyitva amíg én dolgozom. Csinálj magadnak ilyesmi programot, kirándulj, ment kiállításra, koncertre, egyél finomat, vegyél sütit.
febr. 20. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Egy jó vacsi után szexelj magaddal.
febr. 20. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Én is egyedül élek, soha eszembe se jutna. Nem vagyok megalomániás, mégis mi a rákot ünnepeljek saját magamon?
febr. 20. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem vagyok megalomániás, mégis mi a rákot ünnepeljek saját magamon?"

Azt hogy értékes, kihasználható tagja vagy a társadalomnak!

febr. 21. 03:42
 15/15 Anton Chigurh ***** válasza:

A harmincadikat egyedül, otthon ülve "ünnepeltem".

Nem is hiányzott senki, a családomon kívül persze, mivel külföldön élek egy szál magamban.

Nem mindenki szereti a nagy felhajtást, én sem.

Elvoltam, játszottunk online a haverokkal, és ennyi.

Szerintem az a lényeg, hogy azt csináld ilyenkor, amit amúgyis szeretsz csinálni.

Csak lazán!

febr. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!