Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van aki amiatt izgul...

Más is van aki amiatt izgul hogy nem tudja mit beszéljen másokkal?

Figyelt kérdés

Amikor tudom hogy találkozni fogok valakivel akkor már előre izgulok hogy mit mondjak neki. Mindig is keveset beszéltem és barátaim sincsenek. De amikor valakivel találkozok előre tartok attól hogy nem fogok tudni mit mondani. Pl amikor fodrászhoz megyek akkor is ez az aggodalmam.

Más is van így?

nov. 3. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Ez szerintem inkább szorongás.

Általában ha ismerőssel vagyok akkor tudok beszélgetni vele.

A többit hozzá a helyzet, de a csenddel is tök jól elvagyok

nov. 3. 23:13
 2/14 anonim válasza:
70%
Én is így vagyok ezzel. Sokat rágódom azon, hogy ha találkozok egy új emberrel akkor miről fogok tudni vele beszélgetni. Ez szorongást vált ki belőlem.
nov. 3. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha ismerőssel találkozok, vele tudok beszélgetni, de aki ismer, az amúgy is tudja, hogy nem vagyok szószátyár. A fodrászom is tök jó fej, betesz zenét, nem várja tőlem, hogy szóval tartsam. Idegennel ha vmi munka vagy egyéb miatt találkozunk, akkor arról beszélünk célirányosan, nem bájcsevegünk, amúgy a csendet szeretem, engem nem frusztrál, feltölt.
nov. 3. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Fodrász a legkevésbé veszélyes társalgás terén. Kérdezget, válaszolok, nem vár tőlem egy disszertációt.

Amúgy néha jó a csend, pont azt nem szeretem, amikor valaki muszájból beszél.

nov. 4. 01:39
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem izgat, nem akarok megfelelni. Sok haverom, baratom van pedig nem vagyok nagy haverkodos. Aki bir az bir.. ugy ahogy vagyok, aki meg nem annak csá. Nekem 8
nov. 4. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Szociális szorongás. Mindenképp. Én ilyen vagyok. Betegségként kezelem...

Találj szakembert, ha zavar.

Bár amúgy én úgy vagyok, hogy aki igazán érdekel azzal simán leküzdöm ezt a szorongást, és hamar elmúlik, és jól érzem magam a társaságában.

nov. 4. 09:50
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Én is így voltam, de megváltozott. Nem idegenként kezelem az idegeneket. Az a baj, hogy félsz, mit gondolnak rólad. És jobbnak érzed a másikat. Meg úgy érzi az agyad, hogyha nem tudsz megszólalni, akkor összedől a világ. Szóval túl komolyan veszed. Ezeket úgy kell felfogni, mint tét nélküli lehetőségeket és erre mindig emlékeztetni kell magad.
nov. 4. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
"Nem idegenként kezelem az idegeneket." Pataky úr?
nov. 4. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az a Pataky úr. De biztos.
nov. 4. 12:55
 10/14 Kései Sirató ***** válasza:
32%

Pedig annyi téma van, ami mindenkit érint:

az időjárás, a rossz gazdasági helyzet, élelmiszerek drágulása, rossz vonat-közlekedés, borzalmas oktatás, az ország hanyatlása, az amerikai választások, a magas rezsi árak, a közelgő ünnepek, stb. Valami csak eszedbe jut, de a legjobb kérdezni, megkérdezed, hogy mit szól az időjáráshoz? a forgalomhoz? a magas parkoló díjakhoz? a polgármesterhez? stb. és majd ő beszél..

nov. 4. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!