Most megyek gimibe és nem tudom hogyan beszéljek másokkal is?
Figyelt kérdés
Voltam már gólya táborban és általánosságban kedvesek az új oszt. társ. de azért páran felsőbb évesekkel is vagy évfolyam társakkal jól meg vannak kijönnek velük,és ebben az a baj hogy én is szeretném meg is merni az osztályon kívüli embereket csak valahogy nem megy valami visszatart nem tudom hogyan kezdjek egyáltalán belemármint beszélgetni belük ? :( meg adnátok valami személyes tapasztalat alatt szerzet tanácsot? :)2011. júl. 5. 23:49
1/1 anonim válasza:
kérj segítséget. merre vannak egyes termek stb.. tök jól el lehet utána beszélgetni..h szereti-e az illető azt a tantárgyal stb innen már megy magától:) bátorság:D menni fog:) ha meg nem ne keseredj el az a fő h az osztálytársaiddal legyél jóban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!