Magyarországon miért annyira megszokott az, hogy ha valaki tu. D valamit, vagy jó valamiben akkor simán megengedi magának, hogy hatalmas egot növesszen, illetve lekezelően beszéljen másokkal?
Most hirtelen Orosz László ugrott be mind példa, de sokan vannak még, de ez egy tipikus eset.
Nem lehetne megoldani a hatalmas tudás mellett kicsit szerénynek maradni?
1
Nem hinném. Ha megfelelő stílusban, jóindulatot sugározva van átadva az a tanítás, akkor senkit nem zavar, senkit nem sért. Csak amikor ilyen pökhendi módon van ez a tudás átadva, akkor zavaró.
2
Sok tanult embernek viszont hatalmas az egoja, és nem értem miért. Az hittem a sok tanulással megjön a bölcsesség is, de úgy néz ki nem mindig.
Orosz László ilyen lenne? Téged tanított vagy ismered? Én csak a videókat láttam róla, és totál egyetértek a kirohanásaival. Persze mondom, nem ismerem, lehet, hogy lekezelő volt a diákokkal…
Egyébként jól írták előttem, ez nem országspecifikus és nem is a tudástól függ, én sokkal több nagy pofájút ismerek a csekély értelműek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!