Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 30 évesen romokban az életem...

30 évesen romokban az életem és semmi nem motivál nagyon?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozok (12óra+)de úgy érzem igazán nem látom értelmét az életemnek.Nem jutok egyről a kettőre így se az életemben senkim sincs.Kapcsolataim évről-èvre rosszabbak nincs időm semmire,teljesen kezdek kiègni.Annyira rossz ez az állapot.Mas is érez így kérlek segítsetek.:(
okt. 23. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Nincs miért rosszul érezned magad. Nem vagy ezzel egyedül, mert ma Magyarországon ez a norma.
okt. 23. 20:24
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Azért nem vált , mert nem tudna máshogy megéli és nincs másik jelenleg? nem kell ehhez 200-as iq.. Biztos keres másikat, de még nem hívták más helyről.
okt. 23. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Mert ha én holnap megeszek 5 almát és megiszok egy liter vizet, akkor lesz 10 szép házam, 20 kocsim, milliárdjaim, stb...

Tudunk neki segíteni, ha leírja, hogy miben kéne. Nem attól lettem sikeres, mert tudatosan megettem egy almát, hanem azért, mert sokat tanultam, tervezgettem és mertem kockáztatni.

Szívesen segítünk, de ennek jelenleg panaszkodás szaga van..

okt. 23. 20:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Aham, persze. Két panaszkodás és kifogáskeresés között majd elküld két önéletrajzot. 🤣

okt. 23. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:
26%

Nem lesz házad ha mindennap megeszel egy almát. De több erőd lesz, , jobban bírsz majd, mersz tenni magadért elkezdesz tervezni stb.

ÉS nem ház kell a boldogsághoz. Egy putriban is lehetsz boldog. A boldogság fejben dől el elsősorban, de még ehhez is hozzásegit a megfelelő hozzáállás.

okt. 23. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
és ha nem? Neked talá fieztnek hogy ide írj? Nem. HA nincs épkézláb ötleted akkor minek írsz? Segiteni nem tudsz, de azért még bele kell állni a másikba?
okt. 23. 20:32
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

Te lennél a kérdező egy másik nickkel?

Épkézláb ötlet, hogy jó lett volna részletesen leírni a nyomorult helyzetet, hogy jobban tudjunk tanácsot adni. Részletek nélkül csak ennyi, hogy keressen másik munkát, ahol kevesebbet kell dolgozni.

Mégis milyen más ötlet lehetne ennyi infóból?

okt. 23. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
18, nem olvastad? Almát kell enni!
okt. 23. 20:42
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

#12 és akkor mindenkinek szenvedni kell 12 műszakos rabszolgamunkában, mert Mo-on ez a norma? :D

Felőlem te nyugodtan lehetsz áldozati bárány szerepében, meghagyom neked.

okt. 23. 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem, ez elég gyakori az országban.

El kell menni. Tanulj nyelvet. 30 évesen talán még épp időben. Mi negyvenek vagyunk és nem zárjuk ki hogy eladunk mindent, kijelentkezünk a navnál és elmegyünk a 3.14csába innét.

okt. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!