30 évesen romokban az életem és semmi nem motivál nagyon?
Figyelt kérdés
Sokat dolgozok (12óra+)de úgy érzem igazán nem látom értelmét az életemnek.Nem jutok egyről a kettőre így se az életemben senkim sincs.Kapcsolataim évről-èvre rosszabbak nincs időm semmire,teljesen kezdek kiègni.Annyira rossz ez az állapot.Mas is érez így kérlek segítsetek.:(okt. 23. 19:23
1/20 anonim válasza:
Mi gátol abban, hogy változtass ezen?
2/20 anonim válasza:
Dolgozz napi 6-8 órát és kezdj el élni.
3/20 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik sajnos.
okt. 23. 19:39
4/20 anonim válasza:
Hát ez szívás. Nekem egész más életem volt 30 évesen. Ideje hátra lépned kettőt, és változtatni.
6/20 anonim válasza:
Kifogáskeresés helyett ideje lenne változtatni. Mondj fel a munkahelyeden és keress másikat.
Ha nem változtatsz, akkor miért sajnáltatod itt magad?
7/20 anonim válasza:
7-es pont ,hogy segitséget kért.. Ez viszont nem segitség
8/20 anonim válasza:
És mi hogy segítsünk neki?
Nem tudjok, hol lakik, mit melózik és mennyiért, mihez ért, stb..
9/20 anonim válasza:
PL így:
Kezdd el hasznáűlni a mindfulnesst, törekedj a flowra, napi 1 órát sportolj,meditálj napi 20 percet, midnennap egyél gyümölcsöt, igyál emg legalább 1 liter vizet stb
10/20 anonim válasza:
Szar a munkahelye? Akkor miért nem vált? Ez egy segítség, hogy mondjon fel és keressen másikat.
De a kérdező szerintem nem segítségért jött ide, csak panaszkodni és sajnáltatni akarja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!