Fura egyedül nyaralni menni?
Nem olvastam direkt a válaszokat, de volt már ilyesmi kérdés, kb. mindenki azt írta, hogy mindig tök egyedül megy nyaralni, és milyen szuper.
Én társasággal soha nem mennék (divatos szóval introvertált vagyok), de ha szingi is vagyok, egy barátnő, unokatestvér vagy a testvérem kellene hozzá, hogy jól érezzem magam. Valaki, hogy ne legyek totál egyedül.
A másik, azért praktikus okok is vannak. Párommal a francia Alpokban kirándultunk, láttuk, hogy ott van egy 30-as srác, tök egyedül. Beszéltünk pár szót, tényleg egyedül volt, így nyaralt. (Mondtuk, hogy csatlakozzon hozzánk, de mondta, hogy köszi, de megy külön). Láttuk, hogy sziklák között felmászik, szelfizik, ilyenek. Ha valahol megcsúszott volna, leesik, beüti a fejét, a kutya nem vette volna észre. Én már csak ilyen miatt is szeretek inkább ketten menni.
Fura igen. Meg nem mind1 mit értesz nyaralás alatt és mennyi időre. Ha most 1 -2 napot lemész nyaralni a Balcsira az oké, elvagy.
De pl ha már külföldre mész ki, idegen országba pl Spanyolba, Görögbe...stb akkor ott mégis hogy vagy el egyedül? Kivel beszéled meg a látottakat, kivel osztod meg maga az élményt. Azt fogod látni mindenki vkivel van és nem egyedül van és ez tutira lehangol. Ha rosszul leszel ki fog segíteni vagy ha eltévedtél?
Lehet egyedül nyaralni csak nem mind1 mekkora a távolság meg hova mész.
Ezt azért mondom, mert én is egyedülálló vagyok és hiába akarnék nyaralni és anyagilag megtehetném, hogy Usaba vagy Japánba is kimenjek 1 hónapra is akár csak úgy nyaralni, de nincs senki aki jönne velem. Egyedül mégse teszem, mert tudom nem érezném jól magam és nem is mernék így belevágni. Inkább lemondok a nyaralásról, amíg szingli vagyok.
15. Külföldön voltam 2x. Végülis embertípus kérdése. Valaki nem bírja egyedül, valakit feltölt. Én az utóbbi vagyok.
Különben máshol is emberek élnek, meglehet őket kérdezni, ha pl eltévedsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!