Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egyedül menni nyaralni?
Egyedülálló vagyok, a barátaim vagy a párjukkal mennek kettesben, vagy pici babával ülnek otthon. Én imádok jönni-menni, egyedül is tudom magam jól érezni (persze társsal jobb, de hát ez jutott most). Furán fognak rám nézni az emberek?
N32
Menjünk együtt! De csak azért, hogy ne érezd magad cikin!:)
33/f
Nem hiszem. Én is azt tervezem, hogy egyedül utazom majd, mert nincs kivel. Kicsit azért reménykedem, hogy lesznek hozzám hasonló egyedüli utazók akikkel lehet barátkozni. :) Csak bátran!
F/31
Egyedülálló barátod vagy barátnőd nincs, akivel ketten mennétek?
El lehet menni egyedül is, én is szoktam, de azért hiányzik az embernek, hogy beszélgessen valakivel, hogy legyen egy biztos pont.
Ami miatt izgalmas, hogy rá vagy kényszeritve, hogy másokkal beszélgess, ismerkedj, ha nem akarsz kussban maradni:D
Szerintem abszolút nem ciki egyedül menni nyaralni.
Én pl.: az el Camino-ra szeretnék egyedül menni.
L/24
Még nem nyaraltam egyedül, de ha most lenne pénzem menni, hát már indulnék is. POnt letojnám kinek van kedve, ideje rám.
Csak egy kis önbizalomhiányod van. Ki nem tojja le ki mit gondol
Egészen más élmény lehet így nyaralni
Kár, hogy vannak emberek akiket a szórakozásukban megköt mit gondol róla x-y vadidegen
Menj, hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!