Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki egyedül menni nyaralni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki egyedül menni nyaralni?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok, a barátaim vagy a párjukkal mennek kettesben, vagy pici babával ülnek otthon. Én imádok jönni-menni, egyedül is tudom magam jól érezni (persze társsal jobb, de hát ez jutott most). Furán fognak rám nézni az emberek?

N32

2021. ápr. 27. 18:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Figyelj itt is 2 oldalú a dolog.

Egy egyedülálló csinos nő, egy nyaraláson ha egyedül van annak minden férfi örül. És mindenki fel is figyel rá.

A férfiakat többnyire észre sem veszik.

2021. ápr. 27. 20:55
 22/22 anonim ***** válasza:
94%

Én régen sokszor jártam egyedül. Engem nem zavart, ciki, nem ciki, én szerettem. Viszont sose értettem, hol van az a sok egyedül nyaraló, akikről olvasok, mert rajtam kívül sose volt úgy senki. Ennek megfelelően mindenhol úgy néztek rám, mint egy ufóra🤷(Már 10+ éve volt, nem tudom, most hogy van.)

39N

2021. ápr. 28. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!