Azt gondolom, hogy ritka az ilyen ember, aki mentálisan ennyire rendben van, hogy képes egyedül is jól érezni magát, egy idegen helyen. Képes befelé figyelni, nem egy másik embertől várja, hogy boldoggá tegye, hanem egyedül is tud olyan életet élni, amilyet szeretne. Bízik magában és jóban van önmagával. Valószínűleg olyan ember, akivel érdemes barátkozni.
okt. 10. 22:37
2/17 anonim válasza:
Amúgy nem fura egyedül nyaralni menni. Csak így nem értem mi köze a párkapcsolati témához a kérdésnek.
Szóval ja, az jó, ha valaki nem másoktól teszi függővé, hogy éppen hogyan érzi jól magát. Szigmás.
okt. 10. 22:39
3/17 anonim válasza:
Ma már nem gáz, vannak helyek, ahol gondoskodnak az egyedülállókról is, pl. gyerekmentes a hely.
okt. 10. 22:50
4/17 anonim válasza:
Nem fura, de én nem mennék. Szerintem akkor jó, ha meg tudjuk osztani valakivel.
okt. 10. 23:10
5/17 anonim válasza:
Önmagában semmi gond nincs ezzel, csak ne nagyon dicsekedj vele. A legtöbb ember furcsán nézne rád, ha elmondod, hogy egyedül nyaraltál.
okt. 10. 23:42
6/17 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele. Nem kell mindig massal utazni. Nekem parom van es nelkule mentem Horvatba 5 napra, mert sajnos o nem tehette meg, nekem meg apukam ajandeka volt hogy barhova menjek el, barataim nem tehettek meg, szoval egyedul mentem. Kellemes volt a magany, kikapcsolt, senkihez nem kellett igazodni, idopontra odaerni helyekre es csak setaltam neki a "vegtelenbe". Erdekes helyekre leltem, finomat ettem es sokat fenykepeztem. Kikapcsolo elmeny tud lenni azoknak, akik bekessegben vannak onmagukkal. Ha meg nincsenek, akkor ilyenkor eselyuk lehet megtanulniuk.
okt. 11. 00:30
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell titkolni, en elmondtam masoknak amikor kerdeztek merre jartam a nyaron. Meglepodtek, de mertek volna itelkezni :/ Annak eleve nincs koze hozzam, ha ilyen egeszseges dologba belekot. Velem orultek, hogy voltam ilyen "bator" es "eltokelt", hogy egyedul repulovel elmenjek. Persze ezt megelozte hogy elmagyaraztam nekik, hogy nekem erre szuksegem volt es kivancsi voltam milyen ezt igy. Szoval szerintem nem kell felni, hogy emiatt itelkeznek, miert tennek? Azert mert valakinek a fejeben ott van ez a felelem, vagy mert valami taplo megtette meg nem kell farkast kialtani.
okt. 11. 00:35
8/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem többször voltam mar
okt. 11. 05:51
9/17 anonim válasza:
Nem az, de kB semmi értelme
okt. 11. 07:21
10/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond és én ráadásul párom mellett is üdülök egyedül. Felváltva. :-) Ő nem tud mindenhová jönni.
Viszont amikor rákaptam az ízére bátran, akkor nagyon nem volt rendben az életem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!