Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van közületek, aki egyedül is...

Van közületek, aki egyedül is szokott menni kirándulni, nyaralni hotelbe, túrázni stb.?

Figyelt kérdés
Sajnos mára mindenkit elvett mellőlem a sors, így kénytelen vagyok most egyedül, ha nem akarok itthon ülni.

2021. júl. 31. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor járok egyedül kirándulni.
2021. júl. 31. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bárhova elmegyek egyedül.

Nem vagyok magányos, van kialakult társaságom, tudom kit-mikor-hova lehet hívni. De volt időszak amikor el kellett indulni egyedül.

Csak "rövid" lista, hol voltam egyedül:

Autós események:

Hungaroring, Slovakiaring, AMTS Tunig kiállítás.

WTCR, Kamion verseny, Hungaroring Classic, kisebb versenysorozatok.

Ezeken általában egyedül voltam, és minden évben igyekszem rajtuk ott lenni.

Múzeumok:

RepTár Szolnokon

Repülőmúzeum Szolnokon. Még a régi ami helyett lett a RepTár. Örülök, hogy volt lehetőségem látni mielőtt megszűnt.

Ferihegyi Aeropark

Vasúttörténeti Park

Szentendre Közlekedési múzeum

Istvántelki járműjavító, ahol a régi mozdonyokat szervizelték.

Legutóbb az Északi járműjavítóban voltam a most nyílt kiállításon.

Ezek azok a dolgok, amik egyetlen haveromat sem igazán kötik le, engem viszont érdekelnek. sosem bántam meg, hogy elmentem.

2021. júl. 31. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Túrázásról meg ne is beszéljünk.

Heti szinten járok teljesítménytúrákra.

Bejártam évek alatt a Börzsönyt, Pilist, Budai hegységet.

Voltam a Gerecsében, Mátrában, Cserhátban, Karancs-Medves vidéken.

Rengeteg túra össze van kötve valamivel. Volt ahol borászaton volt borkóstoló, máshol várba volt ingyenes belépés, vagy vadasparkot, arborétumot érintett az útvonal.

De vannak túra mozgalmak, ahol várakat, kilátókat kell felkeresni, vagy adott útvonalat bejárni.

Ezeket igazából sokkal jobban tudom egyedül élvezni. Tudom a magam tempóját menni, nem kell másra várni, másnak sem kell énrám várni. Nincs az a menjünk már maradjunk még hiszti.

Éves szinten olyan 1000-1500 km-t megyek.

2021. júl. 31. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Régebben, amikor még nem volt párom, mindenhova egyedül mentem, pontosabban Ibusz-utakra, mindenfelé az országban, de volt, hogy külföldre is.
2021. aug. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!