Szerintetek gáz egyedül elmenni nyaralni/ kirándulni?
Ha hülyének néznek is, a lényeg, hogy te jól érzed magad, szóval ne foglalkozz más véleményével.
Én is voltam már többször, és sokszor kipihentebb lettem és jobb volt, mint amikor alkalmazkodnom kellett máshoz.
Nem gáz egyedül menni nyaralni/kirándulni, csak van egy hátulütője: a szállás minden esetben drágábbra jön ki, mint 2 személynél: vagy azért, mert egyágyas felárat fizettetnek veled, vagy azért, mert mindkét főt ki kell fizetned, ha egy szobába mész. Pl. ha kétszemélyes a szoba és 2 főre 10 ezerért adják ki, akkor egy főre 5 ezerbe kerülne, de Neked ilyenkor ki kell fizetni a 10 ezret. Vagy pedig van egyágyas felár, azzal meg mondjuk 7.500 lenne a szállás.
Szóval ez a hátránya a dolognak.
De senki nem fog hülyének nézni - főleg a mai világban nagyon sokan élnek szingliként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!