Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ismerek egy csúnyãcska fiatal...

Ismerek egy csúnyãcska fiatal nőt,felregisztrált társkeresőre,egy hét után kapcsolatba volt,azóta is együtt vannak,ez egy férfinál is működik?

Figyelt kérdés
okt. 9. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6. Ha ennyi idő alatt nem találtál párt, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy irreális elvárásaid vannak és senki sem elég jó.

Az én férjem 2 héttel a regisztrációja után írt rám, meg még 4 csajra akiket a szűrő kidobott neki. 3man válaszoltunk, idővel végül engem választott, randik, kapcsolat, eljegyzés, összeköltözés, házasság lett belőle. Neki semmi irreális elvárása nem volt, nem vagyok szilikonnal töltött plázacica műhajjal, műkörömmel meg ilyenek. Teljesen átlagos vagyok ( ő szépnek tart, és teljesen az ideálja vagyok külsőleg és belsőleg is). Szóval pl nem kellett olyannal beérnie akihez nem vonzódik, semmi ilyesmi.

Egyébként én is csak 6 hónapot voltam fent a társkeresőn, nem évekig. Nekem volt 4 másik pasival találkozóm ez idő alatt, de azok a pasik nem jöttek be. Utána ismertem meg a páromat, aki nekem is az ideálom.

Nem igaz hogy pár hónap, maximum 1-2 év alatt nem lehet találni társat, normális igényekkel.

okt. 11. 18:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem pláza nőkre írtam
okt. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!