Az antiszociális viselkedés és a rossz gyerekkor együtt jár?
Figyelt kérdés
Ilyen a viselkedésem, és nem szeretek emberek közt lenni. Gyerekkoromban sokat bántottak az iskolában, illetve az otthoni légkör se volt a legjobb. Egy munkatársam szintén ilyen stílusú, és ő sem a legjobb közegben nőtt fel, ő is zárkózott.
Ez a két dolog köthető egymáshoz? Aki antiszociàlis, az javarészt emiatt?
2022. nov. 18. 08:52
1/16 anonim válasza:
Szerintem igen, sok-sok rossz élmény, rossz gyerekkor
2/16 anonim válasza:
Nem, nekem jó gyerekkorom volt, mégis utálom az embereket
3/16 anonim válasza:
Szociális fóbia, antiszoc. vagy introvertált? Nem mindegy
4/16 anonim válasza:
Igen, szinte minden esetben.
2-es, nálad mit jelent a jó gyerekkor?
6/16 anonim válasza:
Most te antiszociális vagy asszociálisra gondolsz? Mindkettőben szerepet játszik a gyerekkor igen.
7/16 anonim válasza:
Bizony hogy együtt.Az összes gyerekkori trauma leginkább felnőtt korban
jön elő,akkor már fel tudod fogni hogy rossz dolgok történtek
veled.Gyerekként csak elviseled.
8/16 anonim válasza:
Velem is ez van, szar gyerekkor miatt, azt hittem a felnőttkor jobb lesz, de nem
9/16 anonim válasza:
Általában összeköthető.Engem is sokat bántottak,mert csendes voltam,kövér,hát mondjuk felnőttként sem vagyok oda az emberekért,elég érdekesek tudnak lenni néhányan.
10/16 anonim válasza:
Amtiszociális= kb. pszichopata, gondolom nem erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!