Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más is aki legfőképpen a...

Van más is aki legfőképpen a magyar mentalitás és antiszociális erőszakos viselkedés miatt hagyta el magyarországot? Milyen érzés mikor visszajöttök látogatóba nyugatról?

Figyelt kérdés
én mikor évente párszor hazajövök egy egy hétre anyukámhoz, elborzadok hogy hol tart, mennyire fejlődő ország szint, és milyen nevetséges is így kívülállóként a sok magyar baromsága. amúgy én már nem vagyok magyar állampolgár.
2019. szept. 14. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked!
2019. szept. 14. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ismerős mondta hogy furcsa,úgy mond az ország fejlődik és szép is a maga módján de az emberek nem nagyon változnak,de azért vannak olyanok is akik rendesek.

Igazából én is azt hittem hogy csak ilyen emberek léteznek kicsiny hazánkban de tévedtem,rendes emberek is vannak csak meg kell őket talán és egy kicsit el kell velük beszélgetni aztán amikor megismerem nagyot csodálkozom, sajnos azért még rengeteg olyan ember is van aki..... sajnos ilyenek mindig is lesznek.

Nyugaton is vannak olyanok mint a magyarok igaz kevesebb, ezt igazából csak úgy saját szememmel szoktam látni mikor épp arra küldenek munka terén,ott is akad ilyen ember.

2019. szept. 14. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Mert külföldön jobb minden. A kerítés is kolbászból van... 🤔

Én itthon is csak ugyanazokat a problémákat látom, mint külföldön, ugyanolyan hétköznapi bajos emberekkel, vegyítve az alacsonyabb bérszínvonallal.

2019. szept. 15. 00:37
 4/6 A kérdező kommentje:

"Mert külföldön jobb minden. A kerítés is kolbászból van... 🤔"

Hát dolgozni mindenhol kell :D Ha már otthon sem akarsz, akkor nem fogsz másutt sem érvényesülni.

"Én itthon is csak ugyanazokat a problémákat látom, mint külföldön, ugyanolyan hétköznapi bajos emberekkel, vegyítve az alacsonyabb bérszínvonallal.

"

Tévedsz, nyugatabbra sokkal nyugodtabbak az emberek, még ha van is problémájuk.

"Nyugaton is vannak olyanok mint a magyarok igaz kevesebb, ezt igazából csak úgy saját szememmel szoktam látni mikor épp arra küldenek munka terén,ott is akad ilyen ember."

igen, magyaron 10/9 arányban ilyenek az emberek, ott pedig 10/9 arányban nem, vagyis ebben az országban jut 10 emberre 9 igazi szépség, nyugatra pedig 1 a 10-re.... nagyon nem mind egy.

2019. szept. 15. 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De te nyugaton is magyar maradtál, mert hazaérsz és ahelyett, hogy a saját dolgoddal foglalkoznál másokat kritizálsz. :-D
2019. szept. 15. 03:19
 6/6 pelgrim ***** válasza:
100%
A Magyar mentalitás semmivel se rosszabb, se jobb mint a nyugati. Az én tapasztalatom az, hogy tőlünk függ, hogy hogyan viselkednek velünk szenben az emberek, ez éppen úgy érvényes a magyarokra mint a nyugatiakra. Jól beilleszkedtem itt nyugaton, úgy ha Magyarországra megyek akkor úgy érzem hogy elindulok hazulról, és az út végén haza érek. Ragaszkodom magyar állampolgárságomhoz.
2019. szept. 15. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!