Ismerek egy csúnyãcska fiatal nőt,felregisztrált társkeresőre,egy hét után kapcsolatba volt,azóta is együtt vannak,ez egy férfinál is működik?
Figyelt kérdés
okt. 9. 18:37
1/12 anonim válasza:
Hát ha szerencséje van és elsőre talál megfelelő párt, akkor igen.
2/12 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy válogatós. Aki nem az, az talál hamar magának valakit, mindegy, hogy férfi vagy nő. Aki pedig az, az nem fog találni sose senkit, mert sose fog eljönni a fejében kialakított ideál, az álom nő/pasi. Azért nem fog, mert nem létezik olyan. :D
5/12 anonim válasza:
Nem! Egy nő lehet akármilyen bányarém, biztos hogy kell valakinek! Egy férfi várhat az idők végezetéig, a lelkét kiteheti akkor se fog kelleni!
6/12 A kérdező kommentje:
Több éve együtt vannak.Én kb 15 éve vagyok fennt neres társkeresőkön férfiként
okt. 9. 19:33
7/12 anonim válasza:
#5 Így van! Egy csúnyácska nő is bármikor találhat magának társkeren szexpartnert.
Ellenben egy kevésbé jó adottságú férfinek nem sok esélye van kb semmire..
8/12 A kérdező kommentje:
7 nem csak sexpartnert....
okt. 9. 19:39
9/12 anonim válasza:
#8 Van olyan hogy szexpartnernek indul, de komoly lesz belőle!
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom,bár,tagadják a nők
okt. 9. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!