Hol találhatnék olyan “élettársat” akivel akár évtizedekig együtt lehetnék és olyan lenne mint egy testvér?
Nagyon el vagyok keseredve, minden nap pánikrohamaim vannak a jövőm miatt
Párkapcsolatom sosem volt és sosem lesz, teljesen alkalmatlan vagyok rá és nem akarom hogy hozzam érjen senki.
Nekem olyan az hogyha párokat látok, mintha egy sci-fi filmet néznék
Viszont ha arra gondolok hogy egyedül fogok lenni egy kis albérletben egy szobában, akkor inkább megölöm magam
Egész életemben vágytam egy testvérre, de egyke vagyok, úgyhogy meg ez sem adatott meg
A családban volt egy rokon aki élete végéig a testvérre támaszkodott, mert ugyanúgy nem volt senkije mint nekem
Neki szerencséje volt, de én egyke vagyok.
Van egy távolabbi rokonom, aki szintén egyedül van, középkorú és már voltam is nála, sokáig úgy gondoltam hogy akkor majd együtt fogunk élni, de mentális beteg, valószínűleg nárcisztikus és tejesen elviselhetetlen… 1 napot vele vagyok és meg akarom ölni magam még jobban
Hol lehetne hogy “kapcsolatot” találni aminek semmi köze nincs a párkapcsolathoz hanem inkább testvérként élhetnénk? Lehetséges ez egyáltalán?
"A családban volt egy rokon aki élete végéig a testvérre támaszkodott, Neki szerencséje volt"
Neki igen, na de a testvérnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!