Hol találhatnék olyan “élettársat” akivel akár évtizedekig együtt lehetnék és olyan lenne mint egy testvér?
Nagyon el vagyok keseredve, minden nap pánikrohamaim vannak a jövőm miatt
Párkapcsolatom sosem volt és sosem lesz, teljesen alkalmatlan vagyok rá és nem akarom hogy hozzam érjen senki.
Nekem olyan az hogyha párokat látok, mintha egy sci-fi filmet néznék
Viszont ha arra gondolok hogy egyedül fogok lenni egy kis albérletben egy szobában, akkor inkább megölöm magam
Egész életemben vágytam egy testvérre, de egyke vagyok, úgyhogy meg ez sem adatott meg
A családban volt egy rokon aki élete végéig a testvérre támaszkodott, mert ugyanúgy nem volt senkije mint nekem
Neki szerencséje volt, de én egyke vagyok.
Van egy távolabbi rokonom, aki szintén egyedül van, középkorú és már voltam is nála, sokáig úgy gondoltam hogy akkor majd együtt fogunk élni, de mentális beteg, valószínűleg nárcisztikus és tejesen elviselhetetlen… 1 napot vele vagyok és meg akarom ölni magam még jobban
Hol lehetne hogy “kapcsolatot” találni aminek semmi köze nincs a párkapcsolathoz hanem inkább testvérként élhetnénk? Lehetséges ez egyáltalán?
Próbálkozz aroace (aszexuális és aromantikus) embereknél, akár netes fórumokon. A leírtak alapján lehet, hogy te is az vagy.
#10 jah, a férfiak agyi kapacitása meg a "sör, foci, nő!", a nőké pedig a "rucik, cipők, barinők" szintek van. Ez ugyanolyan elcsépelt és alaptalan sztereotípia.
4, valóban a testvérnek teher volt, meg a feleségnek is… de aki nem beteg mint én, annak fogalma sincs hogy mennyit panikolok egy nap. Igazából én az anyámmal szeretnek élni amíg meg nem halok, viszont neki van párja, akivel nem kedveljük egymást, sőt az anyámmal is nagyon sok a konfliktus
Ha emelhetnek eutanáziára, akkor már nem vergődnek ezen a fórumon sem…
Gondoltam már aszex férfire, de nem tudom hol tudnék találni…
Sok közeledést kaptam de mivel képtelen vagyok egy kapcsolatra, így mindet el kellett utasítanom. Teljesen kilátástalan ez a szar élet. Igazából az egész család el van átkozva, nagyon szerencsétlenek vagyunk, az apám is egyedül vergődik 18 éve, amióta az anyám elvált tőle.
Hát pedig ez csak párkapcsolat útján menne.
Ha találnál is valami aszex lakótársat, az sem fog sokáig mással élni, plusz még olyan legyen akivel ki is jössz, meg mondjuk magányos is.
Hát szerintem kár erről ábrándozni.
Nagyjából mindenki szíve szerint egyedül vagy a párjával élne, nem random emberrel vagy baráttal vagy affélével túl sokáig.
Nyilván olyan emberre gondoltam, aki szinten olyan szerencsétlen mint én, nem egy párkapcsolatra vagyo embert akarnék magam melle… 🤦🏼♀️
A párkapcsolat szerintem meg rosszabb mint egyedül lenni, kis szerencsés kivétellel, úgyis csak veszekedni fognak, ha van gyerek, azért, ha nincs azért, minden szarsagon megy majd a balhé
Egy intimitás mentes együttélés szerintem sokkal jobb lenne.
De persze lehet azt is javasolni hogy vegyek ki magamnak egy kis szobát és éljek úgy, kutyára macskára, horcsogre nem vágyom…
De ebből megint csak a xanax túladagolás lesz
Kezdésnek esetleg válaszolhatsz a jóindulatú üzenetekre...
A xanax túladagolás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!