Ölelés hiánya, ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Magányos vagyok, nincs akit megöleljek és szeretethiányom van. Ti akik hasonló cipőben jártok mi tartja bennetek a lelket? 21Lokt. 3. 18:07
11/16 anonim válasza:
Hét éve lesz pár hét múlva,hogy semmi gyengédség és senki nincs az életemben. Először nehéz volt, aztán átment lassú apátiába.
Pedig nálam mindig is az ölelés,bújás,csók volt az, ami egy kapcsolatban fontos volt.
De van, amit tudomásul kell venni, mert ha megfeszül az ember, akkor sem tud ellene mit tenni. Nekem duplán nehéz, mert meleg férfi vagyok.
55/F
13/16 anonim válasza:
Én nagyon jól bírom, engem idegesít is az ölelés (a covid egyetlen pozitív hozadéka, hogy onnantól nem bújik egymáshoz két ember, ha találkoznak).
14/16 anonim válasza:
Nagyon ritkán kapok csak, bár az utóbbi időben így is többet, mint előtte hosszú éveken át. Lenne igény többre, de nem ilyen napi x darabra.
15/16 anonim válasza:
Gyere ölelj meg együnk sütit igyunk kàvét
16/16 anonim válasza:
Párna. Fogj egy lehetőleg tollas párnát és öleld át, bújj hozzá. Éjjel aludj többel. Nagyon megnyugtatóak. Vigasztalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!