Ölelés hiánya, ti hogy bírjátok?
Voltam ilyenben.
Nyáron kiülve a teraszra már olyanoknak kezdtem örülni mikor egy szellő körbefújta a derekam es olyan volt mintha vki átkarolna, vagy a nap felé fordulva ahogy az arcom melegítette a nap a sugaraival kezdtem teljesen megborulni már, es ufo meg csillagászcsoportokhiz csatlakoztam hátha majd akkor az égből vmi vki ..
Aztan lett egy barátom akivel kész pokol volt a kapcsolat de utána lett másik, akivel még rosszabb lett. Bantalmazások vádak úvoltes.
Na azota szakitasok után valahogy már nem hiányzik semmi. Nem vagyok már szeretetéhes, nem vágyom puszikra ölelésre, kotródjanak el akik molesztálnak zaklatnak vagy a nemtörődöm lesz.rom hanyagolók.
Ma mar méreg düh van bennem csak.
Nem szeretethiány.
*Hiányzott kapcsolat. Ma már nem hiányzik. Es örülök is hogy nem kínoz már ez a vágy hogy ölelés szeretet. Nekem ez nem kell már. Sz.r volt beteljesetítetlen vágyakkal élni. Ma már nincsenek bennem ilyen vágyak.
Sőt rühellem azt is, ha vmelyik debil pl kollega csak hozzámér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!