Könyörgöm miért?
Figyelt kérdés
Folyamatosan csak az jár a fejemben hogy el akarok tűnni itthonról, kiakarom magamra hívni a mentőt hogy elvigyenek és bezárjanak a pszichiátriára.szept. 11. 22:29
1/11 anonim válasza:
Ahhoz nem kell mentő, ne foglald le őket feleslegesen.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretném őket, öngyilkosság merült fel bennem. Régebben depressziós és pánikbeteg voltam. A pánikbetegség viszont újra van egy pár hete
szept. 11. 22:45
3/11 anonim válasza:
Ha ekkora a baj, akkor kérj segítséget. Jobbulást neked ! Ne feledd, erős vagy. ❤️
4/11 anonim válasza:
Meditálj! Attól megnyugszol vannak neten vezetett meditálások. Ha úgy érzed menj holnap kerj segítséget pszchiológustól.
Mi váltotta ki most nálad a pánikot? Milyen trigger ért?
5/11 anonim válasza:
Nem tiszta fejjel nem érdemes cselekedni mert később megbánod inkább mesélj nekem többet kiváncsi vagyok rád szívesen meghallgatlak
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan kihívhatod a mentőket ilyen esetben.
7/11 A kérdező kommentje:
#3 Igazából nem nagy dolog, kis minden szar dologért, mindenért belém kötnek. És a legutolsó az az volt hogy nem érek semmit, a kutyának se hiányzok és jobb lenne ha eltűnnék a föld színéről.
szept. 11. 23:26
8/11 anonim válasza:
Kik kötnek beléd, és mért hiszed el gonosz embereknek az öncélú szemétségüket?
9/11 1112 válasza:
Van TB-re is pszichológus,azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!