Valaki aeuja már el nekem könyörgöm mire jó ez!?
Le szedtem 2 ismert tarskereso appot. Több párom is lett, pl 20 ferfibol 2 ha írt! (de nem kimondottan az eseteim)
A többi semmi!
ÉN meg mindig azt vallom a férfi tegye meg az első lépést, de nagyon nem megy ez manapsag. Mire jó ez?
Attól még hogy valami társkeresésre való, az emberek nem biztos, hogy arra is használják. Volt osztálytársaim tiszta hülyeségből húzogatták ide-oda valamelyik ilyen tárkeresőn az 5+ évvel nagyobb csajokat, mikor tinik voltunk.
Amúgy ez a "a férfi tegye meg az első lépést" elég ódivatú.
“Férfi tegye a dolgát”, de amikor a fizetésekre kerül a szó, akkor már “női egyenjogúság van, a nő is ugyanannyit keressen, mint a pasi”, ugye?
El kéne dönteni, hogy mit akartok.
A 21. században vagyunk, amikor a szórakozóhelyeken is gyakori eset, hogy a nők jönnek oda hozzánk táncolni, mert szimpatikusak vagyunk nekik!
Nem nagyanyáink korában vagyunk már, amikor a nők csak rabszolgaként meg "gyerekgyárként" voltak tartva...
Társkeresőkön is egyre gyakoribb, hogy nők kezdeményeznek! Leesik a gyűrű az ujjadról, ha te kezdeményezel, vagy mi...?
Ha még ennyire beképzelt vagy, akkor még érjed be annyival, amennyien írnak neked!
Itt rinyáltok folyton a női egyenjogúságról! Akkor tessék!
Itt elég nagy tévedésben van egy két férfi!
A20 - 30 közötti lányok /nők többsége persze, hogy nyomulos, kezdeményezo pláne ha látja a potenciált a ferfiban(leginkább az anyagi jólét a mervado) ti, természetes, hogy örülök annak ha tlratok csimpaszkodnak, mert ez növeli az egotokat! Csak itt van egy bökkenő! Akinek eleve van tartása, tudja mit tud nyújtani, nem akarja a másik felét kihasznalni mellesleg dekoratív, magas, arra meg nagy ívben tojtok!!! Ott már azért tenni kell a csaj ért valamit!
Hisztis? Mert talán igazam van?
Fogalom zavar van nálad drága :)
Egyik szavad úti aasikat!
Egyszer azt mondod adott nekem is a lehetőség ha már párban álltunk, de utána viszont azzal magyarok ismét a dolgot, hogy vakon huzgalt be.... Akkor hogy is van ez? Akkor én kérdezem... Akkor minek is kezdeményezzen is a nő ha úgysem tetszik a pasinak? 🤙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!