Megbocsájtanátok olyan fiúnak aki olyan képet kért tőletek vagy könyörgött?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 15:31
2/8 A kérdező kommentje:
Hát pucér.
2021. máj. 26. 15:51
3/8 anonim válasza:
Miért kellene ezért megbocsátani?
4/8 anonim válasza:
Milyen idős vagy te kérdező? Azért mert kért egy képet, mi okod van megsértődni, megbántódni? Ha akarsz küldesz, ha nem, akkor meg nem. Szerintem az utóbbi a jobb döntés, de én is küldtem már, mert tudom, milyen, ha az ember be akar mindenáron vágodni és fiatalon sok hülyeségre képes. Ha küldenél valaha ilyen képet, azt pedig csakis úgy tedd, hogy az arcod, fejed nem látszik rajta. Bár nem tűnsz olyannak, mint, aki valaha is fog küldeni :D kérdésedre a válasz persze, hogy megbocsátanék, eleve nem is haragudnék egy ilyen dologért.
5/8 A kérdező kommentje:
Könyörgött, nem kért:)
2021. máj. 26. 19:58
6/8 A kérdező kommentje:
Sztem tiszteletlen pláne ha ezután még jópofizik🥲
2021. máj. 26. 20:00
7/8 anonim válasza:
Hát, ha könyörgött, akkor sem tiszteletlen nekem, inkább csak a komolytalan, gyerekes kategóriába sorolnám. Ha téged ez zavar, akkor ne ismerkedj vele tovább, valószínűleg nem te lehetsz az egyetlen akinél bepróbálkozik az illető. Ilyen esetben én hagynám, majd jön más.
8/8 anonim válasza:
Mostmár, az érzelmi zsarolás mellett a könyörgés az új csajozási módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!