40 felett két bántalmazó kapcsolattal a hátam mögött fogok még párt találni vagy inkább fogadjam el hogy egyedül maradok?
10-es
nem keresek én tökéletest, meg gazdagot se, sose kerestem, mégis az ilyenek találtak meg, most mit tegyek?! ez a formám. nekem végre valaki normális kell, csak félek már bízni
10-es vagyok- a félelem az ami megeszi a lelket, megbénít amikor cselekedned kellene. Az hogy 2x belerohantál valami állatba, az valahol a te hibád. Ne érts félre!De szinte biztos hogy belül azt a bizonyos archetípust keresed!
Az erős, uralkodni vágyót, aki összetéveszti a magabiztosságot, a lealázással, a műveltséget a lenézéssel, leereszkedéssel, és még sorolhatnám.
De persze mit tudhatom én?! :) A lényeg hogy lehet nem muszáj, de jó szeretni, szeretve lenni...
A szüleid vertek?
Hajlamos vagy függőségre?
Milyen körökben mozogsz, értelmiségi, üzletember vagy gyári munkás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!