Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha 30 évesen...

Mit tegyek ha 30 évesen életképtelennek érzem magamat?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok férfi szüleimmel élek, párkapcsolatom jelenleg nincs(nagyrészben emiatt mert otthon élek szülőkkel ez manapsàg óriàsi red flag főleg az én koromban),barátaim se nagyon vannak. Van egy irodai munka amit végzek ott mondhatni sikeres vagyok és szeretem csinàlni. Heti 3x sportolok. Ha nincsenek itthon az ősök teljesen egyedül vagyok és úgy érzem hogy ha nem lennének életképtelenné vàlnék. Sokmindent megcsinálnak igyekszem segìteni nekik tehát nem olyan "mamahoteles" vagyok hogy mindent a fenekem alá tesznek.A hétköznapokon a kaját mindig én intézem mosás pakolás stb szintén. Sokan már 18-20 évesen önàllósodnak többnyire az egyetem/kolesz miatt, nekem ebben nem volt részem , csak főiskolát végeztem el nagy nehezségek àràn azt is levelezőn egy noname suliban szóval annyira nem vagyok eszes sem. Szeretnék változtatni de a mostani fizummal egy albérletet nem tudnék kifizetni nemhogy egy sajátot.
aug. 18. 16:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9 Ha havonta még adsz +200K-t

holnap kirepülök eskü 😃 Nem halogatok én semmit

aug. 18. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel most?
aug. 18. 19:14
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 300k ahol élek 170-180 egy albi+ rezsi+ kaja és maradt 10K-m hónap végére jó esetben 😃
aug. 18. 19:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Az nagyon alacsony fizetés.
aug. 18. 19:35
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 Tudom ez a magyar valóság 😃
aug. 18. 19:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mellette elmenni máshova melózni?
aug. 18. 20:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tudsz váltani jobb fizuért? Azt írtad sikeres vagy a munkádban.

Mennyi félre tett pénzed van?

aug. 18. 20:26
 18/22 A kérdező kommentje:
#16 9-5-ig dolgozom minden nap. Van 1-2 ötletem majd eldől mi lesz.
aug. 18. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Menj ki Woltozni.

Azzal megtudod dobni a bevételed, ha olyan városban laksz

aug. 18. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Persze, elmehet máshová melózni mellette csak akkor meg aludni fog hazajárni, edzeni se lesz ideje, ronda lesz, és beteg is.

Nem is tudom hogy lehet ilyet tanácsolni.

Akkor inkább éljen egyedül, de jól érezve magát fizikálisan, mentálisan.

Ez az ország a gazdagokat támogatja, ha a te szüleid nem tudtak ennyi idő alatt legalább lakást venni, akkor te a csórók közé tartozol.

És azért élsz, hogy másokra dolgozz.

Ez a magyar valóság.

Szerintem örülj, hogy jó a melód, van, aki még azzal sincs megelégedve.

aug. 18. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!