Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha 30 évesen...

Mit tegyek ha 30 évesen életképtelennek érzem magamat?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok férfi szüleimmel élek, párkapcsolatom jelenleg nincs(nagyrészben emiatt mert otthon élek szülőkkel ez manapsàg óriàsi red flag főleg az én koromban),barátaim se nagyon vannak. Van egy irodai munka amit végzek ott mondhatni sikeres vagyok és szeretem csinàlni. Heti 3x sportolok. Ha nincsenek itthon az ősök teljesen egyedül vagyok és úgy érzem hogy ha nem lennének életképtelenné vàlnék. Sokmindent megcsinálnak igyekszem segìteni nekik tehát nem olyan "mamahoteles" vagyok hogy mindent a fenekem alá tesznek.A hétköznapokon a kaját mindig én intézem mosás pakolás stb szintén. Sokan már 18-20 évesen önàllósodnak többnyire az egyetem/kolesz miatt, nekem ebben nem volt részem , csak főiskolát végeztem el nagy nehezségek àràn azt is levelezőn egy noname suliban szóval annyira nem vagyok eszes sem. Szeretnék változtatni de a mostani fizummal egy albérletet nem tudnék kifizetni nemhogy egy sajátot.
aug. 18. 16:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk ne legyél életképtelen...

Első körben intézd te a saját dolgaid, közben meg találd ki, hogyan lesz akkora jövedelmed, hogy önállósodni tudj

aug. 18. 17:02
 2/22 A kérdező kommentje:
Hàt ja azon vagyok. De ha ìgy haladok 40 évesen is itthon fogok rohadni
aug. 18. 17:18
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Nálam az teljesen üti egymást, hogy szerinted sikeres vagy a munkahelyeden, de egy albit nem tudsz fönntartani 30 évesen.
aug. 18. 17:27
 4/22 A kérdező kommentje:
#3 Igen a feladataimat tekintve az vagyok. Meg vannak velem elégedve, nem csesztetnek semmiért,viszont pont annyit keresek hogy albérletre + önálló életre egyedül nem nagyon elég. Hitelhez sem az max 10 millát kaphatnék ami mostani árak mellett még önrésznek is kevés.
aug. 18. 17:34
 5/22 anonim ***** válasza:

Lóf@szt sem tudsz csinálni.

Ha nem keresel havi fél millát,esélytelen hogy önállósodj.

aug. 18. 17:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnsz lúzernek

Van munkád, amit ráadásul szeretsz is, sportolsz

Az, hogy van tető a fejed felett meg ott vannak a szüleid is, az sok szempontból szerencsés, de érthető, hogy önállósulnál.

Ennek ellenére szerintem ne rágd magad emiatt, mert tényleg nagyon drágák az albérletek és azért még elég fiatal is vagy, biztos nem fogsz örökké otthon lakni, csak mert nem volt rá szükséged hogy 20 évesen önállósulj, ez egy folyamat és nem egyszerű.

Esetleg megpróbálhatsz egy jobban fizető munkát keresni vagy a mostani mellett még részmunkaidőben bevállalni valamit és félrerakni egy albérletre.

aug. 18. 17:44
 7/22 anonim ***** válasza:
30%

Nőd nem ezért nincs. Ha jól nézel ki, akkor kellesz a nőknek mindenhogy, ha meg nem, akkor meg sehogy. Ez sajnos nem sajnos, de tényleg ennyire egyszerű.

Én 19 éves korom óta Ausztriában élek, most vagyok 34, tehát nem élek otthon 10+ éve és nem is tudnék otthon lakni. Mármint szülőkkel. Viszont én sem albérlettel kezdtem, hanem egy szobával.

Hogy a saját önértékelésed mennyire változtatná pozitív irányba, hogy elköltözöl szülőktől és bérelsz egy szobát azt nem tudom, ezt csak te tudhatod érezheted, én viszont távlatokban nézve büszke vagyok magamra, mert ha körülnézek a világban és mondjuk a korosztályom között (+, - 5 év) akkor azért nagyon sokan szülőkkel élnek, nincs autójuk, nincs jogosítványuk, a problémamegoldó képességük egy nagy 0, stb. Szóval én mindig tudom emlékeztetni magam arra, hogy húszas éveim elején már ott jártam, ahol más 40 évesen sem. Nyilván ennek kellene a normálisnak lennie, de mindenki tudja hogy a mai világban mégsem az.

aug. 18. 17:47
 8/22 A kérdező kommentje:
#7 De sajnos pedig ez az első szempont amit néznek. Legyen önálló saját lakhatással rendelkező független pasi. Legalábbis komolyabb kapcsolatnál ez a minimum belépőszint. Egyéjszakásnál nyìlván nem érdekli hova viszed
aug. 18. 18:03
 9/22 anonim ***** válasza:
#2: Pszichológus, szakorvos képesítésben gondolkozol, hogy 10 évig akarod még halogatni vagy mi?
aug. 18. 18:09
 10/22 anonim ***** válasza:

8

De neked minek kell nő, ha saját magaddal nem vagy rendben?

Találsz egy nőt, aki egyedül él albérletben. Szét fogod szorongani magad, hogy egy nő előrébb tart mint te. Minek neked nő?

aug. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!