Nem túlzás azt kijelenteni,hogy egy jó nő nem fog szóba állni csóró pasival,aki nem is néz ki jól ráadásul?
Nem túlzás. Mindenki azzal áll szóba, akivel akar. Párkereséskor meg mindenkinek meg vannak az elvárásai.
Mikor megismertem páromat nem volt gazdag, de legalább az én elvárásaimnak megfelelt mind külsőre, mind belsőre. Se jogsija, se autója nem volt, és most sincs.
Az, hogy manapság honnan kezdődik az a gazdagság, az megint egy másik kérdés.
Ha nagyon nyomulsz egy csajra, az megint visszataszító. Rám is nyomult egy gyerekes apuka, k..rvára idegesítő volt, de sikerült lekoptatnom, remélem végleg és egyáltalán nem volt az esetem. És szóba álltam vele, a munkám miatt, de úgy tűnik, hogy félre értette, de nagyon.
Milyen témával kapcsolatban szeretnél te csóró, ronda pasi beszélgetni egy jó nővel?
Kérdező, már bocs, de ha én nem fogok szóba állni egy hajléktalannak, vagy egy alkoholistával, vagy egy drogossal, akkor az szívem joga, nem?
Nagyon elkeseredett lehetsz, szegénykém, ha már azt is meg akarod szabni a másiknak, hogy kivel álljon szóba. Pszichológushoz nem ártana elmenned!
A partnerkeresés-találás nem érdem kérdése, olyan nincs, hogy azért, mert nem áll szóba valami szakadt lénnyel, nem lesz normális kapcsolata valakinek, éppen ellenkezöleg, aki lesüllyeed a jött-ment szintre, annak utána nehezebb normális emberek közé visszatalálni.
Meg senkinek nem "jár" egy partner, aki igénytelen, pszichikailag problémás - mit pl te -, az egyedül marad, mert senki nem akar elöre látható problémákat okozni magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!