Tulzas 16-20 fokban bőrdzseki? Interjúra megyek és jól akarok kinézni. 24L
Figyelt kérdés
Gondolkodtam mit vegyek fel, de nem is lesz meleg 16-20 fok lesz a legtobb holnap es fel szeretnem venni a bordzsekim csak nem tudom jo otlet e vagy tulzas.
Amugy ruhaboltba megyek, szoval nagyon egybe kell hogy legyek.
jún. 11. 12:28
A kérdező szavazást indított:
Nem tulzas
Sok
19 szavazat
1/7 anonim válasza:
Állásinterjúra nem való. Olyan csöves hatást kelt az összes.
2/7 anonim válasza:
"Olyan csöves hatást kelt az összes."
Persze, kimondottan a csöveseknek van pénze börre. :DDDD
3/7 anonim válasza:
Milyen országban vagy? Mert itt bőven 20-30 között lesz, csak felhős periódus és szél csökkentheti az érzetet.
20 fok alatt amúgy jó a bőrkabát, 10-20 között egy rétegre pont tökéletes. Viszont interjúhoz akkor már inkább fekete blúz és most a kissé negatívabb időjáráshoz az is pont jó lenne. Ha nagyon süt a Nap, akkor addig vagy az interjú után le lehet venni.
4/7 anonim válasza:
Meg fogsz benne sülni szerintem, amúgy se interjúra illő viselet.
5/7 anonim válasza:
Ruhabolt ide vagy oda, de inkább ne. Bár azt nem írtad, hogy milyen ruhaüzlet ill. te hány éves vagy.
6/7 anonim válasza:
Hát ha nagyon szépen fel kell öltözni, akkor blézert vegyél fel. De szerintem az is sok lesz, vegyél alá rövid ujjú blúzt, alulra pedig szoknya vagy szép nadrág, nem szakadt farmer. És egy elegáns cipő, nem kell magassarkú, de ne edző és társai.
7/7 anonim válasza:
Én abban járok. Szoknya- blúz, bőrke. Azt úgyis leveszem az interjúra, aki meg csak emiatt nem alkalmazna, hogy miben utazok az interjúRA, azt tudom sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!