Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért vonzódnak annyira...

A nők miért vonzódnak annyira a bőrdzsekis férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy ha a motoros bőrdzsekim van rajtam akkor nagyon sok nő megbámul (amúgy nem nagyon néznek meg), illetve társkeresőn is összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerem volt bőrdzsekis képekkel (egy nap alatt 20-30 match, egyébként 2-3).
2022. febr. 2. 09:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Mert a bőrdzsekihez a roszzfiús imidzset párosítják. Ami titkon minden nőnek bejön.
2022. febr. 2. 09:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én kivétel vagyok, mert engem teljesen hidegen hagy. Egy kisportolt test viszont jobban lázba hoz.
2022. febr. 2. 09:23
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Nők többsége szeretik a bőr ruhakat férfiakon ezt kutatasok is alatamasztottak.

Dzseki, csizma legyen tiszta.

Erről olvastam anno egy cikket es igaz, megyek a baratnőmhöz bőrkabatba es a bőrcsizmaba akkor jobban tetszek neki mint amikor csak ugy atlagonas egyik masik nelkül.

Persze vannak kivetelek is de a nők többsege szereti.

Bnőm azt mondja, hogy jó a tapintasa amikor atölel folyton azt simogatja vagy hozzaer a kabathoz.

Anno volt egy lány ismerősöm igaz ő BP-en ami tőlem 350 km-re van de felmentem hozzá bőrkabatba es ő is egesz idő alatt tapicskolta es tetszett neki.

Megbabonazza őket.

2022. febr. 2. 09:31
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Igazából hidegen hagy! Ha neki tetszik, akkor hordja, de ha valakihez nem vonzódom, akkor azon semmiféle bőrdzseki nem fog változtatni.

Az 1-esnek pedig! Tök jó, hogy a férfiak mindig jobban tudják hogy mi tetszik a nőknek, mint maguk a nők. Például engem taszít a rosszfiú imidzs és messziről kerülöm őket! Minden nő más és mindenkinek más tetszik, mint ahogy a férfiaknak is!

2022. febr. 2. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Kim Jong Unnak is van bőrdzsekije.
2022. febr. 2. 09:46
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az öltönytől gyengülnek el a térdeim. Nem értem én sem, mert annyi köze van a rosszfiúsághoz, mint a szemüvegnek az intelligenciához. Ha amcsi filmeket nézve nőtt fel valakit, úgy érthető, ha ilyen buta párhuzamokat húz.
2022. febr. 2. 09:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert szexi,főleg ha jó a pasi is.
2022. febr. 2. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
vegyél bőr pilóta dezsekit az mindent visz , motorosok bénák a pilóták bőr dzsekiben istenek
2022. febr. 2. 12:51
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

"gyengülnek el a térdeim." omg

magyarul a térdelést akartad kifejezni?

2022. febr. 2. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

4-es

Talán azért, mert a férfiak racionálisan nézik a dolgokat. Vagy talán olyan sok nőknél sikeres férfit ismersz, aki a nőktől kapott tanácsok számára vált volna azzá?!

2022. febr. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!