A nők miért vonzódnak annyira a bőrdzsekis férfiakhoz?
Nők többsége szeretik a bőr ruhakat férfiakon ezt kutatasok is alatamasztottak.
Dzseki, csizma legyen tiszta.
Erről olvastam anno egy cikket es igaz, megyek a baratnőmhöz bőrkabatba es a bőrcsizmaba akkor jobban tetszek neki mint amikor csak ugy atlagonas egyik masik nelkül.
Persze vannak kivetelek is de a nők többsege szereti.
Bnőm azt mondja, hogy jó a tapintasa amikor atölel folyton azt simogatja vagy hozzaer a kabathoz.
Anno volt egy lány ismerősöm igaz ő BP-en ami tőlem 350 km-re van de felmentem hozzá bőrkabatba es ő is egesz idő alatt tapicskolta es tetszett neki.
Megbabonazza őket.
Igazából hidegen hagy! Ha neki tetszik, akkor hordja, de ha valakihez nem vonzódom, akkor azon semmiféle bőrdzseki nem fog változtatni.
Az 1-esnek pedig! Tök jó, hogy a férfiak mindig jobban tudják hogy mi tetszik a nőknek, mint maguk a nők. Például engem taszít a rosszfiú imidzs és messziről kerülöm őket! Minden nő más és mindenkinek más tetszik, mint ahogy a férfiaknak is!
"gyengülnek el a térdeim." omg
magyarul a térdelést akartad kifejezni?
4-es
Talán azért, mert a férfiak racionálisan nézik a dolgokat. Vagy talán olyan sok nőknél sikeres férfit ismersz, aki a nőktől kapott tanácsok számára vált volna azzá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!