Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők miért vonzódnak annyira...

A nők miért vonzódnak annyira a bőrdzsekis férfiakhoz?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy ha a motoros bőrdzsekim van rajtam akkor nagyon sok nő megbámul (amúgy nem nagyon néznek meg), illetve társkeresőn is összehasonlíthatatlanul nagyobb sikerem volt bőrdzsekis képekkel (egy nap alatt 20-30 match, egyébként 2-3).
2022. febr. 2. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"kapott tanácsok által"
2022. febr. 2. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De kit érdekelnek a "nőknél" sikeres faszik, nálam kell sikeresnek lennie. Azt meg én tudom, nekem mi kell. Kivéve, ha a mai ideológia az, hogy a férfiak mégis csak gondolatolvasók.
2022. febr. 2. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, akkor te vagy a kivétel. De rengeteg egyéb esetben meg éppen azt látni, hogy váltig tagadják a beállítottságukat, mégis őértük vannak oda, miattuk sírják könnyesre a párnájukat.
2022. febr. 2. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:

10-es

A 12-es kommentelő megválaszolta helyettem. :)

2022. febr. 3. 10:04
 15/15 anonim válasza:
Jól írja a #3-as.De ezt anők nem vallják be🙂
2022. okt. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!