Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért most kedzett el zavarni...

Miért most kedzett el zavarni , hogy nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, eddig nem zavart, számítógépen játszottam és lettek ott haverok, találkoztam is velük 4 napot együtt voltunk aztán megszakadt a dolog, de miattam mert egyébként egy nagyon nyomasztó ember vagyok. Ennek lassan 1 éve és én pedig annyira jól éreztem magam, hogy most vágyok arra, hogy valaki beszelgessen velem a valóságba ne hangcseten. De nem kéne mert nagyon-nagyon unalmas és mint irtam nyomasztó vagyok. Eddig megvoltam, most mi változott? Nem fogok az emberek terhére lenni mert ismerem magam.

Attól félek, hogy magamba fogok beszélni.

Na meg a másik, hogy nagyon szégyenteljes dolgot tettem, ismeretlenül írtam egy lánynak facebookon, beszélgettünk aztán nem ír már, egyszerüen nem válaszolt egy kérdésemre, aminek örülök, de ott van mint előzmény, hogy én 27 évesen ilyet tettem. 2012 óta van facebookom, azóta nem tettem ilyet, most viszont megtettem és az a vicc, hogy én fél napot gondolkodtam rajta, hogy irjak-e vagy ne és írtam..

Félek mi leszba jövőbe, én nem akarok semmit tenni mert csak kellemetlen szituba hozom magam.

aug. 2. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Az miért szégyenteljes dolog, hogy írtál egy lánynak?
aug. 2. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Fogyatékos vagy? Nem rosszbol kerdezem de eleggé ugy tűnik. Vagy csak simán troll?
aug. 2. 09:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, van bajom. Nem tudom mi, de pl. tanulni nem tudtam soha, figyelmemet nem tudom lekötni, tehát egy könyvet nem olvastam el soha mert első 5 oldal után elkezdtem gondolkodni, hogy mit egyek, vagy mondjuk mikor menjek el szemészetre mert biztos romlott a szemem.

Ez a lényege a kérdésemnek, hogy meg legyenek mentve az emberek a társaságomtól. Csak nem akartam így fogalmazni.

aug. 2. 10:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért szégyenteljes mert gondolj bele, jövőbe valamikor nézik a üzeneteit a barátjával/barátnőével aztán ott lesz egy nyomorult aki írt neki és röhögnek rajtam.
aug. 2. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs abban semmi szégyenteljes dolog, ha ismerkedni akarsz.

Nem nagyon lehet önbizalmad úgy látom.

aug. 2. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Mért kamuztok?kisavárosba élek,irtam utt lakó nőkre,ment a pletyka hogy bolond vagyok zaklatom a nőket,elküldtek a halál facára
aug. 2. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Kisváros szóról nekem Szigetvár jut eszembe.
aug. 2. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyellni a netes ismerkedést, és azt sem kell rögtön feltételezni, hogy mások röhögnek a chat-ben írtakon.

Viszont, nem bántásból, hanem a saját érdekedben is mondom, hogy érdemes lenne az önbizalmadon javítani.

aug. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!