1/18 anonim válasza:
Max bent a munkahelyen a kollégákkal,illetve boltban,stb pár szót .
Saját tapasztalat :)
F
2/18 anonim válasza:
Csáddal és munkahelyen az emberekkel. Munkahelyen csak a normálisabbakkal.
5/18 anonim válasza:
Csak a férjemmel és az anyámmal szoktam beszélgetni, senki mással.
6/18 anonim válasza:
Nem mindenkinek van ám igénye arra, hogy folyamatosan beszélgessen valakivel :) Nekem mondjuk van azért néhány barátom, de elég introvertált vagyok ahhoz, hogy kimondottan élvezzem, ha 2-3 napig senkihez sem kell szólnom és hozzám sem szól senki.
7/18 anonim válasza:
Család maximum, 2 tesóm, de pár mondat után elég is. Néha csinálok programokat velük.
Egy haverom van, vele 2 naponta beszélek és kb havonta találkozunk.
Elvált nő vagyok egy kisgyerekkel, vele járok hetente baba-mama klubba, de alig beszélgetek az emberekkel, csak a fiamat szeretném közösségbe is vinni még bölcsi előtt.
Most kezdtem dolgozni részmunkaidőbe, addig anyukám van a gyerekkel. Itt 1-2 emberrel váltok néhány szót.
8/18 anonim válasza:
Régebben extravertált voltam, mostmár introvertált lettem, amint valakinek elmondok valamit azt már mindneki tudja és így annyira unalmas...
9/18 Metionin válasza:
Életem kb. felében nem voltak barátaim, elfoglaltam magam. Olvastam, rajzoltam. Nem volt igényem beszélgetésre.
10/18 anonim válasza:
Olvasok, netezek, ügyetintézek, takaírok, stb., A szüleim+tesón kívül senkivel sem, max. a munkahelyemen. Igazi barátom nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!