A tartós magány szerintetek tönkre tehet valakit teljesen?
Legyenek más elfoglaltságaid is. Lehetőleg társas események.
Tanfolyam, sport, bármi... keresgélj.
Aki így érzi jól magát, azt nem. Én tudatosan vagyok szociálisan inaktív, amennyire ezt meg tudom tenni. Pl munkahely nyilván nem ide tartozik, az nem kívánságműsor, de az úgynevezett barátság nevű dologban abszolut csalódtam a középiskolai évek alatt, így már nem barátkozom senkivel, nincs rá szükségem.
Párom van, ő az egyetlen akinek a társaságát szererem, igénylem és boldoggá tesz. Ha soha többé senki mással nem kellene találkoznom, csak a párom és a saját szabadisős tevékenységeim + a kiskutyáink, nekem az tökéletes lenne.
Ha viszont valaki igényli , úgy érzi jól magát ha sok emberrel kerül interakcióba, ez tölti fel stb, de ezt az igényét nem tudja kielégiteni, igen , idővel egyre frusztráltabbá válik az illető, mivel nem élheti ki olyan mértékben a szociális igényeit, amennyire szüksége lenne. Simán átfordulhat depresszióba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!