10 év magány miatt teljesen nincs már motivációm semmihez, mit csináljak?
Az egész 20as éveim így teltek, nem tudom mit tudnék tenni, amikor már úgy érzem a többnél is többször próbálkoztam azzal, hogy jobban érezzem magam..
Nyilván senkit nem érdekel, csak engem, tehát csak én tudom ezt helyrehozni, de nem tudom, hogyan, olyan mintha egy szigetre lennék egyedül bezárva, és ott hagynák, hogy elrohadjak egyedül, vagy ha nem valami eszméletlen értéket teremtek számukra, akkor egyből befogadnának
30f
Amit leírtál, az összefoglalható egyetlen szóval: depresszió.
Fordulj pszichológushoz, segíteni fog.
Meg ha magányos vagy.. hát.. nyilván érdemes barátokat keresni. Pl hobbik mentén könnyen megoldható.
Sem hobbival, sem túrával,sem nyuzsgéssel nem lehet barátot szerezni.
Hat év tapasztalata. Nem volt olyan túra,ahol férfiként ne kaptam volna szexuális célozgatást.
Már ezért is egyedul túrázom.
3, nem-e? pont ma találkozom egy eddig ismeretlen sráccal, bevesszük a hobbis csapatunkba. ha mindne jól megy, mostantól akár évekre is mindne héten találkozunk, időt töltünk együtt.
Ez az elmúlt 1 hét tapasztalata.
Nekem a terápia mellett segítettek megérteni dolgokat a könyvek is. PL. "Ha a férfi beszélni tudna", Korb: Felfelé a lejtőn, Shapiro: "Győzd le a múltad!"
Nézz utána, ez, vagy másik hátha felkelti az érdeklődésed.
ez a camino rohatt jot tett, ha 1-2 evig tolnam sztem ram sem lehetne ismerni
Valszeg tobbet kell turaznom majd hogy fejlodjek a boldogság felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!