10 év magány miatt teljesen nincs már motivációm semmihez, mit csináljak?
Az egész 20as éveim így teltek, nem tudom mit tudnék tenni, amikor már úgy érzem a többnél is többször próbálkoztam azzal, hogy jobban érezzem magam..
Nyilván senkit nem érdekel, csak engem, tehát csak én tudom ezt helyrehozni, de nem tudom, hogyan, olyan mintha egy szigetre lennék egyedül bezárva, és ott hagynák, hogy elrohadjak egyedül, vagy ha nem valami eszméletlen értéket teremtek számukra, akkor egyből befogadnának
30f
Na ezt örömmel hallom! Túrázz akkor többet és legyél boldog :)
1-es válaszoló vagyok
Van egy film, ahol egy fiatal nő egy hatalmas túrára megy el Amerikában.
én most járok heti 1x.. de a hétköznapjaim ugyanúgy telnek, elég sokszor érzem magam üresnek
Spanyolországban még a szex is összejött, ez nagyon sokat dobott az önértékelésemen egy rövid ideig, de miután vége lett, utána visszaesek újra
ha lennének barátaim, akikkel jól érzem magam, az elég lenne, hogy boldog legyek viszonylag, bár a párkapcsolatot/szexet nem pótolja semmi, de ha az nincs, akkor barátok is jó lenne.. de jelenleg az sincs
nekem a doki "felírta", hogy heti egy találkozót szervezzek le barátokkal. Ez nekem is nagyon nehéz, de néha azért sikerül erőltetni, leginkább azt az érzést kell elhessegetnem, hogy "biztos nincs hozzám kedvük" és akkor tök jó hatással van rám. Keress meg régi barátokat, kérdezd meg, hogy mi van velük azóta, és van-e kedvük találkozni. Előtte, meg utána ugyanúgy sajnálhatod magad, de tarts kis szünetet, amíg ezt megszervezed. Én legalább is ezt próbálom.
Illetve igyekszem kifelé figyelni, ez is pihentető, hogy nem rágom magam folyton. Néha még új ötleteim is támadnak ezekben az időszakokban.
nekem azért ment tőlük el a kedvem, mert mindenki már családban, él és ha akarnak is találkozni, mindig én leszek az aki még egyedül van...
volt egy két élményem, hogy úgyéreztem, csak a sokadig prioritás vagyok, és ez eléggé frusztrált annó, azóta másképp tekintek rájuk..felszínesebbé váltak ezek a viszonyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!