Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek sikerült, higyan tört...

Akinek sikerült, higyan tört ki? Akár magányból akár alberletből pénztelenségből, bàrmilyen gödörből?

Figyelt kérdés

Segítséggel csak? Mert az nincs..

Kivéve a netes tanulmányok Bryen Tracy pl, vonzás tv-e stb.

Eddig nem hatnak:(

Olyan mintha vmi szerencsétlenbe tettek volna engem bele hogy bármit tanulok bármihez fogok mindig kudarc a vége.

júl. 3. 18:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

A szép belső? Valahogy mindig a jók szívnak, a bántalmazóknak meg pénze karriere vezetői pozija társa van.

Nem ugy látom mintha a jóság lenne kifizetődő.

júl. 3. 19:25
 12/34 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes dolog ez. Az dönt el mindent szinte, hogy hova születsz, többségében
júl. 3. 19:27
 13/34 A kérdező kommentje:

De nem az, hisz nem egy mondja hogy szulei se voltak. Nem egy cégvezető is van, aki szinte ugy kezdte hogy paprikát szedeget földeken a szüleivel.

Orbán is nem egy faluból jött?

júl. 3. 19:32
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
30 éves nőként azért elég egyszerű dolgod van... Nem kell értened semmihez, ha jól nézel ki, valaki úgyis felkarol. Ha meg valami komolyabbat akarsz, akkor meg képezd magad és keress valami olyan munkát ami jobban fizet mint a mostani. Tanulj nyelveket, vagy végezz el valami képzést ami jól mutat az önéletrajzban például.
júl. 3. 19:37
 15/34 A kérdező kommentje:
Diplomám nyelvvizsgám van nemtom hány tanfolyamom plusz es volrak pasijaim egyikkel se lettem elorebb.
júl. 3. 19:52
 16/34 A kérdező kommentje:
*komlly kapcsolatim. A legitolsoval meg eljegyzes bontás. De amugy se segitett semmit ami az eletem illeti. Ugyanugy mwgvolt mellette is az albim pl merthát az ő lakása az az ő lakása nem az én otthonom. Tehát ha vége van lehet menni kb utcára.
júl. 3. 19:54
 17/34 anonim ***** válasza:
Vállalkozást kell indítani. Alkalmazottkent sosem fogsz jól keresni
júl. 3. 20:58
 18/34 anonim ***** válasza:
Ja hát akiknek sikerült "kitörni", azok általában olyanok akik gátlástalanok voltak és/vagy a megfelelő nővel/pasival dugtak. 2024-et írunk, jó reggelt, itt rég nem a szorgalom, kitartás, becsület és tudás számít, hanem a gátlástalanság, a kapcsolati háló. Ez igaz munkahelyre, társasági életre, párkapcsolatra, mindenre.
júl. 4. 00:50
 19/34 anonim ***** válasza:
Milyen diploma? Értesz a befetetésekhez? Nem mindegy a tudásod milyen tudás és hogy tudod e hasznosítani...Ha nincs sok pénzed akkor biztosan nem olyan diplomád van, amivel sokat tudsz keresni. Hiába van nyelvvizsgád, ha a nyelvet nem beszéled jól vagy tucat nyelv. És a tanfolyamok milyen tanfolyamok?
júl. 4. 07:51
 20/34 A kérdező kommentje:

Közgazdász. De mindenhova csak penzugy szamvitel ügyintézőnek vesznek csak fel.

A tanfolyamokkal meg ugyanott vagyok.

Nem az én életem érdekel jelenleg! Hanem MÁS aki ki tudott törni, hogyan az érdekel.

júl. 4. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!