Jogosan tört meg a bizalma?
Barátok vagyunk, bár néha szoktunk egymásnak bókolni hogy a másik jól néz ki.
Elmondtam neki szoktam dolgokat ferdíteni, de azt is csak akkor ha olyan amit félreértene, mert sok mindent félre szokott.
Ezután kiderült pár nappal hogy megtört a bizalma, megkérdezte tőlem hogy tudna így bízni bennem, ha apró dolgokban ferdítek?
Jogosan tört meg? Ha igen helyre tudom hozni valahogyan?
Én vagyok a lány ő a fiú, 16 évesek vagyunk
Van egy haverom akivel "bókolunk" ha jó valamelyikünk szerelése/ruhája. De soha nem ért egyikünk se félre semmit. Nem csak azért mert mindketten párkapcsolatban vagyunk (nyilván másokkal), hanem előtte se volt probléma. Soha.
Ha egy srác TÖBBSZÖRÖSEN félreérti/túlgondolja, akkor bár nem feltétlen az a cél, de nyitottabb lenne többre.
21/L
Nem logikus, hogy hazudsz csak azért, hogy ne értsen félre dolgokat, mert úgy látod jónak, ha nem tudja az igazságot, majd ugyanazzal a lendülettel elmondod, hogy hazudtál. Egyszerűbb lenne már rögtön igazat mondani.
Ha meg nem kényelmes vele csevegni, hazudnod KELL, azon is érdemes lenne elmerengeni, hogy ez barátság-e.
Csak azért mondom, mert én is voltam olyan baráti kapcsolatban, ahol a másik félreértett mindent, aztán abból állt, hogy magyarázkodnom kellett folyton, egy idő után lelkileg megterhelővé vált, hogy már a metrón kellett mobilon pötyögnöm, hogy félreértett, mert kicsivel azután, hogy találkozó után elvoltunk, írt egy sértett üzenetet vagy nem tudtam vele egy jót csevegni neten, mert mindent félreértett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!