Van-e olyan köztetek, aki introvertáltabbként világéletében inkább menekült a sok embertől, de...?
... az évek, évtizedek után azért mégiscsak szüksége van társaságra, csak nem olyan nagyra, mint az emberek többségének, hanem csak 1 barátra.
De mivel hasonlóan visszafogott természetű embert nehéz találni a zsúfolt tömegben, nem találtuk meg egymást.
#7 Jó ez az optimizmus!
Nekem most egy párkapcsolat egy konkrét személlyel jól jönne. Vagy valaki mással.
Vagy barátság. Azért az sem lenne rossz! Jó, amit 5-ös írt, teljesen jól látja a helyzetet.
Én a 3-ast írtam, nekem ez a bajom. Nem zúdítom rá magam senkire, viszont észrevettem, hogy jön egy csalódás, és utána nem tudok már befogadóan viszonyulni a másikhoz.
Olyan barátaim vannak, akikkek élethelyzetünk vagy a földrajzi közelség miatt folyamatosan jelen vagyunk egymás életében, barátoknak tekintjük egymást kölcsönösen. Olyan téren viszont én is a magányosok táborát növelem, hogy senkim sincs, olyan igazi, legeslegjobb barátom/barátnőm, akivel intim (nem szex) viszonyt alakíthatnék ki, akivel megbeszélhetném a belső vívódásaimat, vagy akinek jólesne az ölelése.
Introvertált,de nem búskomor budapesti férfi vagyok.
Nehezen barátkozom,de ha kedvelek valakit,ahhoz ragaszkodom.Illetve csak szeretnék ...
F /Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!