Mibe menekültök a magány elől?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 09:34
2/17 anonim válasza:
Sehova, mert nem érzem magam magányosnak, még így egyedül élve sem.
3/17 anonim válasza:
Nekem a munka (gyári meló) nagyon jól eltereli a gondolataimat. Bár nem szakadok meg, de így is. Közben, meg szünetekben beszélgetés a többiekkel.
Nem kötelezö a szombat, de talán pont ezért be szoktam menni.. 🙂🥰
6/17 anonim válasza:
Nem menekülök, nekem így kényelmes. Max gyakorlati hátrányait szenvedem meg pl.
7/17 anonim válasza:
Nem menekülök, szeretek egyedül végezhető tevékenységekkel foglalkozni. Ilyenkor zavartalanul olvasok, rajzolok, hallgatok zenét, elmerülök a gondolataimban.
9/17 anonim válasza:
Ha fiatalabb vagy, akkor valami számitógépes játék. Pl nekem a sims 4 🥰 vagy valami városépitős, szerkesztös játék.
Vagy egy akció, vagy enyhébb horrorfilm? Én sem vagyok oda ezekért, de múltkor is néztem A téglát. az Annabelle filmeket, Szellemekkel suttogóval együtt. mellesleg úgy megszerettem. Ha lesz egy lányom Annabelle lesz a neve 😎
Nekem a zenétől csak rosszabb lesz.
10/17 anonim válasza:
Saját család, sőt segít, hogy néha magányra vágyj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!