Most hogy Bulgária is lehagyott minket,a nők jobban elfogadják,ha egy férfi szegény?
"Az ugyan olyan szegény nők igen."
Aki meg ezt így le bírja írni, az nyakon felül szegény, de nagyon.
Ugyan, milyen nők?
Nem leszek megértőbb.
Nem értem az egészet. Én nem pénz alapján választok párt.
Elárulom neked h nő létemre 22 évesen fogtam magam és kimentem tökegyedül külföldre, kerestem pénzt amire kellett, még anyámnak is adtam.
Ha tudni akarod gyerekeket fuvaroztam, kutyát sétáltattam és angol leckéket adtam. Nem voltam krva.
Az a szint, amin egy ilyen kérdést feltevő ember mozog, akkor sem érdekelne, ha a világ összes fővárosában rendelkezne luxusingatlanokkal.
Te a lufimellű egyenpcsákra buksz, akik agy nélkül élősködnek.
Kényelmesen iszod az aranyászokat miközben önsajnálatban fetrengsz és hibáztatod a világot meg a csúnya gonosz magyar nőket
5 év alatt MINDEN egészséges és szorgalmas ember ki tud tanulni egy szakmát és el tud helyezkedni jóval magasabb pénzért, mint amit most keres. Hegesztő, CE sofőr, gépkezelő, sorolhatnám. Ha ez mellé társul, hogy nem 200-ért kell albérlet, hanem csak egy szobát vagy munkásszállót vesz ki valaki, 2-4 év alatt megvan az önerő a hitelhez.
Annyira utálom ezt, hogy mindenki csak panaszkodik, életemben egyetlen kérdést sem láttam még sehol, hogy emberek, szarul keresek, milyen szakmára gyűjtsek pénzt? SOHA! Az emberek nem szarul keresnek, hanem lusták fejlődni.
" (...) hivatalosan is Európa legszegényebb országa vagyunk (...") - ez nem olyan dolog, amire büszkének kéne lennünk, mert hagytuk, hogy megtörténjen.
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogyha a férfinek nincs pénze, lakása, autója (ahogy a kifejtésben szerepel), akkor igazából azt várná el a barátnőjétől, hogy egy bizonyos szintig ő tartsa majd el? Mert szerintem érthető, ha ebbe sokan nem mennének bele...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!