Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem bírom már tovább! Mit...

Nem bírom már tovább! Mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Lassan 30 éves nő vagyok, nincsen parkapcsolatom ha volt is mindig mindenki kihasznált. A családom, amikor gyerek voltam tönkre tette az életem és nem tudok egyszerűen kijutni a szrbol!! Tehát nincs családom, nincsenek barátaim, nem kellek/ nem tetszek senkinek nem jutok semerre bárhogy is próbálkozom. Egyszerűen borzasztóan tehetetlen fosadéknak ,életképtelennek érzem magam. Hiába dolgozok, ismerkedek, barátkozok, keresem bárki társaságát egyszerűen szarik rám mindenki, igyekszem csinos lenni, edzeni járni stb. Nem vágyom én nagy dolgokra szerintem, nincsenek nagy igényeim semmilyen téren mégse jön össze semmi egy picike előre haladás sem semmilyen téren az elmúlt 2.5 évben . Úgy érzem hogy ebből nincs kiút, viszont ez nem élet egy percét sem bírom már elviselni tovább. Bármit csinálok ugyanoda jutok = sehova . Mit csináljak ? 😢
2024. jún. 23. 23:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :) a fiam lehetnél, majd ha elkezdesz ráncosodni te is megérted az élet nagy problémáit.
2024. jún. 24. 00:42
 12/20 Darius- ***** válasza:
60%
Az utolsó mondatban a kulcs. Azokkal nem ment, próbáld máshogy. Tűnj ki valamiben.
2024. jún. 24. 00:49
 13/20 anonim válasza:
85%
Nagyon csúnyán tudnak viselkedni némely emberek nemhogy együttérzést mutatnak inkább Még jobban aláznak.
2024. jún. 24. 01:02
 14/20 Darius- ***** válasza:
19%
17- Pedig valóban a kérdező támadott. A hármas leírta a véleményét, hogy szerinte nehezebben boldogulnak a rondák. Ez pedig szerintem igaz, találnak párt, de nehezebben. Habár vadkannak sem kell nevezni a másikat, viszont ez a jobb kedvem lett a beszólástól szokásos duma eléggé gyerekes.
2024. jún. 24. 01:39
 15/20 anonim ***** válasza:
21%
Edzes helyett valami erdekes, ertelmes szabadidos elfoglaltsag kene.
2024. jún. 24. 06:07
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

Minél mélyebbre kerül az ember annál nehezebb kimásznia belőle.

És egy idő után van, hogy egyedül lehetetlen.

2024. jún. 24. 06:20
 17/20 anonim válasza:
50%

Kérdező, esetleg arra nem gondoltál, hogy egy ugyanolyan emberrel kellene megpróbálni? Én hasonló vagyok mint te, pont ugyanezeken mentem át mint te, tehát konkrétan teljes mértékben átlátom, átérzem az általad érzett érzelmeket.

Ha van kedved, esetleg adni egy esélyt magadnak, írj rám privátban, beszélgethetünk. Ha nincs kedved, akkor további sok sikert, légy kitartó, és valahogy próbálj meg erős maradni. F 🙂

2024. jún. 25. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:

15

Muszáj edzeni, a túlsúly miatt!

2024. jún. 25. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
ma 15:42 Szerintem meg fel sem nez ide tobbet!! Jobb is!
2024. jún. 26. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
26%

Dehogynem! Leskelődik!

Csak már nem mer írni, mert árad belőle az irigység, rosszindulat. Nem képes fékezni magát.

Ő nem csak kívülről nincs rendben sajnos. Szerinted miért nem foglalkozik vele senki a való életben? Mindig másban lenne a hiba? Ugyan már!

2024. jún. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!