Nem bírom már tovább! Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Lassan 30 éves nő vagyok, nincsen parkapcsolatom ha volt is mindig mindenki kihasznált. A családom, amikor gyerek voltam tönkre tette az életem és nem tudok egyszerűen kijutni a szrbol!! Tehát nincs családom, nincsenek barátaim, nem kellek/ nem tetszek senkinek nem jutok semerre bárhogy is próbálkozom. Egyszerűen borzasztóan tehetetlen fosadéknak ,életképtelennek érzem magam. Hiába dolgozok, ismerkedek, barátkozok, keresem bárki társaságát egyszerűen szarik rám mindenki, igyekszem csinos lenni, edzeni járni stb. Nem vágyom én nagy dolgokra szerintem, nincsenek nagy igényeim semmilyen téren mégse jön össze semmi egy picike előre haladás sem semmilyen téren az elmúlt 2.5 évben . Úgy érzem hogy ebből nincs kiút, viszont ez nem élet egy percét sem bírom már elviselni tovább. Bármit csinálok ugyanoda jutok = sehova . Mit csináljak ? 😢2024. jún. 23. 23:05
1/20 anonim válasza:
Csak fel a fejjel először is ne legyél negatív. Olyan nincs hogy nem tudsz elszakadni új életet kezdeni 30 éves nő létedre.
2/20 A kérdező kommentje:
Utolsó nem lehet, hogy te vagy csúnya inkább? Olyan dolgokat írsz, aminek értelme nincs. Csúnya lányoknak is van kapcsolata vagy barátai illetve családja, de ha kapcsolata nincs is az utóbbi kettő biztosan nem ettől függ. 15 kiló mínusszal visszamehetnék általános 2. osztályba. Illetve szerinted ha annyi pénzem lenne hogy nyolcvan plasztikai műtétet csináljak érdekelnének ezek a problémák ? Rég utazgatnék egyedül a nagy világba. Nem az volt a kérdés hogy csúnya vagyok- e vagy ismersz-e jó plasztikai sebészt hanem mit csináljak hogy lelkileg kijöjjek ebből az állapotból . De irigylésre méltó valahol, hogy neked az a legnagyobb bajod hogy csúnya vagy és azt hiszed másnak is ennyi az élete.
2024. jún. 23. 23:45
3/20 anonim válasza:
4, mégsem én vagyok család, barátok és kapcsolat nélkül 30 évesen, amikor már saját családodnak kellene lennie.
4/20 anonim válasza:
Kérdező ne hallgass a 3-mas és 5-ösre. Egyáltalán nem kötelező, hogy valakinek már 30 évesen férje, gyereke legyen. Fiatal vagy még, van időd bőven. Ha viszont tényleg ennyire rosszul érint, akkor nem plasztikai sebész kell, hanem egy jó lelki segély, pszichológus. Gyökér válaszadók meg azt sem tudják hogy nézel ki, csak ideböfögnek valamit. Lehet nem a külsőd miatt nem tudsz barátokat vagy párkapcsolatot szerezni. Lehet csak a kommunikációdon és a kisugárzásodon kellene változtatni pozitív irányba. Ha gondolod, írj rám nyugodtan, szívesen beszélgetek veled.
5/20 anonim válasza:
6, 30 év az már a középkorúság kezdete. 60 évesen már senki sincs a toppon hatvannak a fele 30 tehát 30 Az már nem fiatal hanem középkorú.
6/20 A kérdező kommentje:
Édesem. Az hogy két kérdés között kivered nem számít családi életnek. Ha nekem családom lenne a férjemmel dugnék vagy a gyereket altatnám nem böfögnék ide mindent ami eszembe jut. Amit te sem értél még el, abba ne próbálj tanácsot adni, mert full gáz.
2024. jún. 24. 00:17
7/20 A kérdező kommentje:
6: köszi, írtam.
2024. jún. 24. 00:21
8/20 A kérdező kommentje:
Nekem 19 évesen azért volt kivel szexelni. 😉 mindenesetre jobb kedvem lett a hülyeségeditől úgyhogy ment a zöld pipa 🥰
2024. jún. 24. 00:31
9/20 Madam.m válasza:
Szia én szívesen megismernélek , barátkoznák veled írj. puszy
10/20 anonim válasza:
Hiszed vagy sem, a kövér és csúnya nőket, valóban nem veszik észre.
Egyből támadsz, aki nem a szád íze szerint válaszol. Ráadásul ugyanazzal pecseteled meg a másikat, mint amivel ő téged. Ez utálatos viselkedés. Nem csodálkozom, hogy kerülnek az emberek.
Full unszimpatikussá váltal, ahogy olvastalak. Az isten mentsen a magadfajtáktól.
Sorry, őszintén ezt érzem.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!