Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pár nap múlva utcára fogok...

Pár nap múlva utcára fogok kerülni.Miket tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!22 éves srác vagyok.Nem volt könnyű gyerekkorom.Szüleim elválltak, az középiskolából kirúgtak, jelenleg is munkát keresek, de nem járok sikerrel.Soha semmi nem jön össze.Apám tart el 2 éve itthon vagyok már.Hiába keresek munkákat nem vesznek fel sehová, de még csak vissza se hívnak.Apám az utóbbi időben sokszor mondta, hogy ha fél éven belül nem találok munkát, akkor el kell hagynom a házat.Lassan letellik az idő...Nem haragszom rá emiatt, hiszen eddig is ő tartott el és nem várhatom el tőle, hogy ezek után is eltartson.Nincs spórolt pénzem, nincsen SEMMIM!!!!!A közelben van egy kisebb erdő valószínűleg ott fogom magam meghúzni.Vannak tanácsaitok, hogy hogyan éljem túl.Ismerem már nagyjából ezt az erdőt régebben jártam ki sokat, patak van így lesz viszem, de nagyon félek attól, hogy éhenhalok majd.Legszívesebben most azonnal végeznék magammal, de erre is alkalmatlan vagyok....
jún. 3. 22:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem tudok én sem sokat de nem opció pl a szàllàsos munka?

Vagy akàr közmunka.

Alkalmi meló épìtkezésen stb.?

jún. 13. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Ezert jo a kamionos munka, ott a kamionba laksz egyedul
jún. 14. 06:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha a lakhelyedtol nem messze talaltal munkat akkor miert fontos hogy ottlakasas legyen, haza is tudsz menni ha nincs messze?
jún. 14. 06:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!