Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Benneteket nem irritál ez a...

Benneteket nem irritál ez a sok utazásról posztolt kép FB-on?

Figyelt kérdés
Komolyan lassan ott tartunk, hogy ez alapján ítélik meg az embert. Nem is értem, egyesek, hogy tudnak hetente/hónaponta utazgatni (igen van bennem irigység is emiatt, jól látod) amit utána nyomnak az ember pofájába. De az vesse rám az első követ, aki nem tartozik az hónaponként utazgatók körébe és nem frusztrálja az egész. Normálisan dolgozom (nem külföldön), családom nincs, mégsem tehetem meg divathóbortból. Találkozol valakivel... Jaj, hova utazol a nyáron? De már bezengi, hogy két hét Barcelóna, meg hazafelé jövet lehet egy kis Olaszország is beelfér. Az életkedvem elveszi. Bevallom őszintén, hiányzik a régi FB, amikor még az összetartásról szólt, vicces történetekről, közös játékokról, stb. És nem egy versengésről amiből divatot csinálnak. Esetleg személyesen leülni egy kötetlen beszélgetésre egy jó kávé mellett, vagy csak simán sétálni a parkban egy fagyival a kézben, stb. Ez mind-mind megszűnt. Tettem már próbát, még én jöttem ki hülyének, hogy ennek mi értelme... Úgy érzem, nagyon rossz irányba halad az emberiség, és ha ez így folytatódik, nem kell csodálkozni azon, hogy egyre több az egyedülálló nő, de főleg férfi. Bizonyára lesz aki belém áll, de remélem olyan is aki egyetért velem ebben.

2024. máj. 29. 00:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
74%
40, ó jaj, 2 kérdés alá ugyanazt merészeltem írni. Most büntetésből nem eszem túrórudit a reggelim mellé és nem is megyek strandolni, hanem itthon maradok és százszor leírom, hogy nem szabad két helyre ugyanazt kommentelni...
2024. jún. 2. 04:59
 42/47 anonim ***** válasza:
32%

#41: Hú de irritáló vagy. :( Rendben, írd le minden kérdés alá hogy összepisilted magad és nevessünk nagyokat a kamu történeteken.

Lehet, te egy idióta trollként jól érzed magad, de az itteni magányos kérdezők akik amúgy is szrul vannak lelkileg, nem erre vágynak.

2024. jún. 2. 08:06
 43/47 anonim ***** válasza:
36%
42, igen, teljesen egyértelmű, nem szabad 2 ugyanolyan kérdésre ugyanazt válaszolnom!
2024. jún. 2. 08:16
 44/47 anonim ***** válasza:
36%

Amúgy ha elolvasod: arról szól a komment hogy az utazásban a legnagyobb nyűg a csomag. Ha mindenre felkészülsz, feleslegesen cipekedsz, mert semmit sem használsz.

Ha meg csak a legfontosabbakat viszed, akkor ott vagy meglőve.

2024. jún. 2. 08:17
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

Ja és a GYIK egy kérdezz-felelek oldal, nem egy szeretet szolgálat vagy társkereső. Felteszel egy kérdést, jön egy válasz, nem kell többet várni.

Ha engem érdekel, hogy a homo habilis tudott e beszélni, nem azt várom el, hogy leírja mindenki hogy értékes ember vagyok és szeressem magam, hanem hogy tudott e a homo habilis beszélni.

2024. jún. 2. 08:20
 46/47 anonim ***** válasza:

45

„Ja és a GYIK egy kérdezz-felelek oldal”

Nem, a GYK egyre inkább egészen más, benne van a rövidítésében is, hogy: GYK = Gyógypedagógiás Kretének gyülekezete.

2024. jún. 7. 23:36
 47/47 anonim ***** válasza:
Engem nem. Szeretem nézni a képeket.
2024. jún. 29. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!