Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Benneteket nem irritál ez a...

Benneteket nem irritál ez a sok utazásról posztolt kép FB-on?

Figyelt kérdés
Komolyan lassan ott tartunk, hogy ez alapján ítélik meg az embert. Nem is értem, egyesek, hogy tudnak hetente/hónaponta utazgatni (igen van bennem irigység is emiatt, jól látod) amit utána nyomnak az ember pofájába. De az vesse rám az első követ, aki nem tartozik az hónaponként utazgatók körébe és nem frusztrálja az egész. Normálisan dolgozom (nem külföldön), családom nincs, mégsem tehetem meg divathóbortból. Találkozol valakivel... Jaj, hova utazol a nyáron? De már bezengi, hogy két hét Barcelóna, meg hazafelé jövet lehet egy kis Olaszország is beelfér. Az életkedvem elveszi. Bevallom őszintén, hiányzik a régi FB, amikor még az összetartásról szólt, vicces történetekről, közös játékokról, stb. És nem egy versengésről amiből divatot csinálnak. Esetleg személyesen leülni egy kötetlen beszélgetésre egy jó kávé mellett, vagy csak simán sétálni a parkban egy fagyival a kézben, stb. Ez mind-mind megszűnt. Tettem már próbát, még én jöttem ki hülyének, hogy ennek mi értelme... Úgy érzem, nagyon rossz irányba halad az emberiség, és ha ez így folytatódik, nem kell csodálkozni azon, hogy egyre több az egyedülálló nő, de főleg férfi. Bizonyára lesz aki belém áll, de remélem olyan is aki egyetért velem ebben.

2024. máj. 29. 00:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, amennyi erőt az irigykedésbe fektetsz, azt az erőt belefektethetnéd abba, hogy a kitűzött céljaidat elérd. Mit teszel azért, hogy megteremtsd az évi egy nyaralásodat?

A saját életeddel foglalkozz, és ne a máséval. Attól neked nem lesz jobb, ha a másikat irigyled. Mivel nem látsz a színfalak mögé, ezért kár is vele foglalkoznod.

Na, hová mész idén nyaralni? 😉

2024. máj. 29. 05:50
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézegesd őket.
2024. máj. 29. 06:09
 13/47 anonim ***** válasza:
71%

Én ezt pont fordítva látom.

Régen sokkal többen osztottak meg mindent.

Most az ismerősi köreimben már csak kb. 1-2 ember

2024. máj. 29. 06:19
 14/47 anonim ***** válasza:
39%
Engem nem irritál. Számolatlan ideje nem foglalkozom olyan igénytelenséggel, mint Facebook.
2024. máj. 29. 07:27
 15/47 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Az van előttem, hogy egyszer én, máskor más. Azaz egyszer fennt, egyszer lent.
2024. máj. 29. 07:38
 16/47 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, ezzel ne foglalkozz. Én sem teszem. Nem is érdekel. Ez a ,,nézd csak milyen jó életem van" ez egy véget nem érő versengés azokkal akiknek ez fontos, de miért? A semmiért. Értelmetlen. Mindig lesz egy ember aki másik jobb úticélra utazik, de a valóság ennél sem az ami látszik. Lehet hogy nem is tudja kiélvezni az adott utat mert túl drága és nem a pénztárcának való, de dicsekedni ugye kell. Nem egy ilyet láttam már. Vagy igazából fasírtban van a pár, mégis boldognak akarják tetteni magukat, vagy bármi. Nem hiszem, hogy egy nyaralásnak arról kell szólnia hogy nézd én hol járok, mert innentől kezdve a posztolás a retusálás kezdődik utána meg a likeok száma meg a kommentek nézegetése egész nap. És akkor hogy élvezi ki az ember az adott helyszínt?? Sehogy!

Abba meg kb senki nem gondol bele, hogy milyen veszélyes, ha posztolgatnak hogy itt és ott vannak. Simán betörhetnek a házukba odahaza, vagy éppen meglephetik őket a rosszakaróik pont azon a helyen ahova utaztak. Nem egy ilyen eset volt már ezekből!!! De persze sokan ész nélkül osztogatnak meg mindent. Ne foglalkozz ezzel kérdező.

2024. máj. 29. 07:45
 17/47 anonim ***** válasza:
67%
Én tegnap töröltem az egészet. Már nem raktam fel semmit magamról kb egy éve, ráadásul a munkahelyemen is van "klikkesedés". Tele van a hócilőm. Rendőr létükre csupa gyagyások, kirekesztettek stb. Jobban belegondolva én hülye jelölgettem be mindenkit, abban a virtuális szarságban senki nem keresett, csak én próbáltam fenntartani a kapcsolatokat. Elég volt mindegyikből. Az egész csak egocentrikus baromság. Agymosás. Ha szeretne valaki valamit, akkor megszólít.
2024. máj. 29. 08:26
 18/47 anonim ***** válasza:
50%
Szerencsére nincs sok ismerősöm Facebookon, Instagramon meg eleve nem vagyok fent. Nem pusztítom ilyenekkel magam.
2024. máj. 29. 08:30
 19/47 anonim ***** válasza:
31%

Azon a helyen nem találsz senkit. Engem a főnök még azért is pszichológushoz akrt küldeni, mert töröltem a Facebook-ot!!! A bolondja azt feltételezte rólam, hogy öngyilkos akarok lenni. Leordítottam a saját főnökömet, hogy full hülyének nézett! Na most milyen gyagyás világot élünk? Vissza szeretnék állni kb 2006 elé, amikor még nem volt szelfi, myvip, iwiw és facebook. Erre gyagyásnak néz. Hát ezek után nem is tudom mi van. Néha már kiszaladnék ebből a hülye világból, de akkor ők győznének. "ugye öngyilkos lett, megmondtuk gyagyás a fejére"

Megaláztak nem egyszer, mert nem vagyok cukika, egyszerű nagyon kreatív nő vagyok. 32 éves és leszar minden faszi, mert nem rakom fel folyamatosan a hülyeséget.

2024. máj. 29. 08:35
 20/47 anonim ***** válasza:
27%
Meg ezt a írásjavító baromságot is gyűlölöm! Leírom helyesen, ellenőrzöm és utólag telipakolja hibával. Az ember full hülyének van nézve.
2024. máj. 29. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!